Finale

Je hebt de finale bereikt!

Gefeliciteerd, je hebt de finale van Skills Talents bereikt! Na de provinciale kampioenschappen gaan de provincieteams de strijd met elkaar aan tijdens de nationale finale. De diverse vakteams werken binnen hun provincieteam in het thema ‘Back To The Future’ naar een einddoel. De deelnemers kunnen de beste worden in hun vakgebied, maar ook als provincieteam.

Tijdens de prijsuitreiking na afloop wordt per wedstrijd het winnende vakteam uitgeroepen. Daarnaast wordt het beste provincieteam bekendgemaakt. De volgende nationale finales vinden decentraal plaats in de maand maart 2021. 

 

Finale tijdens Skills The Finals

*De finale van Skills Talents vindt plaats op Skills The Finals, het NK voor beroepen en de unieke LOB-Experience. Tijdens de finaledag worden verschillende opdrachten uitgevoerd. Vervolgens worden ze beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Skills The Finals staat in het teken van beroepen, talentontwikkeling, passie en arbeidsmarktkansen. Bezoekers komen hier om finalisten aan te moedigen, deel te nemen aan de LOB-Experience of om zich op de arbeidsmarkt te oriënteren.

*In verband met Covid-19 vinden de Skills Talents finalewedstrijden dit jaar decentraal plaats in de maand maart.

Programma finale Skills Talents

In verband met COVID -19 ziet de uitvoering van de Skills Talents finales er dit jaar anders uit dan anders. Houd de website goed in de gaten om op de hoogte te blijven. De finales vinden decentraal plaats in de maand maart. Dit is nog ver weg, maar we proberen zo snel mogelijk alle informatie compleet te hebben voor de toekomstige finalisten. Informatie over de finaledagen en de dag ervoor. Hoe kom je op de finalelocatie? Hoe laat starten de wedstrijden? Hoe laat start de prijsuitreiking? De finalisten en hun begeleiders krijgen deze informatie zes weken vóór de finale via e-mail toegestuurd. Op deze pagina zal het programma ook verschijnen.

 

Belangrijke informatie

Zes weken voor de finale ontvang je alle praktische informatie per e-mail. Daarin lees je meer over je slaapplaats, vervoer, hoe laat je wedstrijd begint en nog veel meer belangrijke info! Zorg dat je dit goed leest, zodat je optimaal voorbereid bent en je je daar in elk geval niet meer druk om hoeft te maken. 

Op de wedstrijdpagina van jouw profiel vind je meer informatie.

Skills The Finals

Meer over het beroepenevenement Skills The Finals.