Finale

Je hebt de finale bereikt!

Gefeliciteerd, je hebt de finale van Skills Talents bereikt! Na de provinciale kampioenschappen gaan de provincieteams de strijd met elkaar aan tijdens de nationale finale. De diverse vakteams werken binnen hun provincieteam in het thema ‘Back To The Future’ naar een einddoel. De deelnemers kunnen de beste worden in hun vakgebied, maar ook als provincieteam.

Tijdens de prijsuitreiking na afloop wordt per wedstrijd het winnende vakteam uitgeroepen. Daarnaast wordt het beste provincieteam bekendgemaakt. De volgende nationale finale is op 5 maart 2020 in het WTC in Leeuwarden. 

 

Finale tijdens Skills The Finals

De finale van Skills Talents vindt plaats op Skills The Finals, het NK voor beroepen en de unieke LOB-Experience. Tijdens de finaledag worden verschillende opdrachten uitgevoerd. Vervolgens worden ze beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Skills The Finals staat in het teken van beroepen, talentontwikkeling, passie en arbeidsmarktkansen. Bezoekers komen hier om finalisten aan te moedigen, deel te nemen aan de LOB-Experience of om zich op de arbeidsmarkt te oriënteren.

Programma finale Skills Talents

De finale vindt plaats op donderdag 5 maart 2020 in WTC Expo in Leeuwarden. Op 4 maart wordt het provincieteam met de bus opgehaald in de regio. De dag van de finale word je naar het WTC gebracht. Het programma van deze dagen ziet er als volgt uit:

Woensdag 4 maart (tijden onder voorbehoud):
11.00 – 17.15: Aankomst, lunch, instructie en openingsceremonie

Donderdag 5 maart (tijden onder voorbehoud):
09.30: Start finalewedstrijden
14.30: Einde finalewedstrijden
15.00: Rondleiding Skills The Finals
17.00: Prijsuitreiking

 

Belangrijke informatie

Zes weken voor de finale ontvang je alle praktische informatie per e-mail. Daarin lees je meer over je slaapplaats, vervoer, hoe laat je wedstrijd begint en nog veel meer belangrijke info! Zorg dat je dit goed leest, zodat je optimaal voorbereid bent en je je daar in elk geval niet meer druk om hoeft te maken. 

Op de wedstrijdpagina van jouw profiel vind je meer informatie.

Skills The Finals

Meer over het beroepenevenement Skills The Finals.