Finales

Finale Skills Heroes

Na de kwalificatiewedstrijden gaan de beste studenten de strijd met elkaar aan in de nationale finale. De deelnemers kunnen de beste van Nederland worden in hun vakgebied! De volgende nationale finales vinden plaats tijdens Skills The Finals op 20 en 21 maart 2025 in de RAI Amsterdam. Wat kun je verwachten?

Finale tijdens Skills The Finals

Het overgrote deel van de finales vindt plaats tijdens het evenement Skills The Finals. Op twee finaledagen worden verschillende opdrachten uitgevoerd en beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Skills The Finals staat in het teken van beroepen, talentontwikkeling, passie en arbeidsmarktkansen. Bezoekers komen hier om finalisten aan te moedigen, deel te nemen aan de LOB Experience of om zich op de arbeidsmarkt te oriënteren. Een evenement dat je niet mag missen!

Finale op locatie

In sommige gevallen vindt een finalewedstrijd niet tijdens Skills The Finals plaats. Een aantal wedstrijden worden op een externe locatie georganiseerd. Dit heeft vooral te maken met de uitvoerbaarheid, zoals bij de wedstrijd vliegtuigtechniek.

De prijsuitreiking vindt wél gezamenlijk plaats, namelijk tijdens Skills The Finals. Alle finalisten komen hier bijeen om de uitslag te horen en eventuele medailles in ontvangst te nemen.

 

Deelnemersinformatie

Zes weken voor de finale kun je een factsheet downloaden op de wedstrijdpagina van jouw beroep. Daarop staat alle benodigde informatie over je slaapplaats, vervoer, aanvangstijdstip en nog veel meer belangrijke informatie.

Zorg dat je de factsheet goed leest, dan ben je optimaal voorbereid!

Skills The Finals

Meer over het evenement