Praktische informatie

Praktische informatie

Hier vind je handige informatie voor je bezoek aan Skills The Finals. 

De openingstijden van Skills The Finals 2023:

Donderdag 10.00-16.00
Vrijdag 10.00 – 16.00

Scholen die met klassen naar Skills The Finals komen, kunnen gebruikmaken van een aantrekkelijke kortingsregeling. Deze scholen kunnen een bijdrage voor de reiskosten aanvragen. Dit geldt zowel voor het inhuren van een bus als kosten voor het openbaar vervoer. De beschikbaarheid is beperkt, dus wacht niet te lang met het aanvragen van deze tegemoetkoming. Bekijk hier de voorwaarden.

Er is mogelijkheid om te parkeren. Meer informatie wordt later bekendgemaakt.

Op het evenement worden foto’s en video’s gemaakt. Bij binnenkomst ga je hiermee akkoord.

Per tram, metro of bus

Vanaf station Amsterdam Centraal kunt u metro 52, de nieuwe metro van Amsterdam Noord naar station Amsterdam Zuid, nemen. Deze snelle verbinding brengt u binnen 6 minuten van Amsterdam Centraal naar de RAI, halte Europaplein. U kunt ook tram 4 nemen en uitstappen bij halte Europaplein.

Vanaf station Amstel bereikt u ons met metro 51 (uitstappen op station Amsterdam RAI) of met bus 62 (uitstappen op Europaplein) en 65 (uitstappen op Scheldeplein).
Metro 50 rijdt tussen Amsterdam Sloterdijk en Gein en stopt bij station Amsterdam RAI.

Per trein

De RAI heeft een eigen station, Amsterdam RAI. Dit station ligt op een steenworp afstand, slechts 3 minuten lopen, van ons complex en is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar per trein.

Per auto

Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) is op de ringweg de RAI aangegeven op de ANWB-borden. RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg (afslag 9). Vanaf de afslag is de route naar de parkeergarages aangegeven.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan vooral even onze veelgestelde vragen.

Bezoeken

Een bezoek is gratis!