Finales

Je hebt de finale bereikt!

5Gefeliciteerd, je hebt de finale van Skills Talents bereikt! Na de kwalificatiewedstrijden gaan de beste teams de strijd met elkaar aan in de nationale finale. De deelnemers kunnen de beste van Nederland worden in hun vakgebied! De volgende nationale finales vinden plaats tijdens Skills The Finals op 20 maart 2024 in de RAI Amsterdam. Wat kun je verwachten?

Finale tijdens Skills The Finals

De finales vinden plaats tijden het evenement Skills The Finals. Op de finaledag worden verschillende opdrachten uitgevoerd. Vervolgens worden ze beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Skills The Finals staat in het teken van beroepen, talentontwikkeling, passie en arbeidsmarktkansen. Bezoekers komen hier om finalisten aan te moedigen, deel te nemen aan de LOB-Experience of om zich op de arbeidsmarkt te oriënteren. Een evenement dat je niet mag missen!

Deelnemersinformatie

Zes weken voor de finale ontvang je alle praktische informatie per e-mail. Daarin lees je meer over je slaapplaats, vervoer, hoe laat je wedstrijd begint en nog veel meer belangrijke info! Zorg dat je dit goed leest, zodat je optimaal voorbereid bent en je je daar in elk geval niet meer druk om hoeft te maken.

Op de wedstrijdpagina van jouw profiel vind je meer informatie.

Skills The Finals

Meer over het evenement