p

Covid-19   EuroSkills 2020 is definitief gecanceld. Bekijk de laatste informatie. Lees meer

EuroSkills 2020

Het evenement is gecanceld

Wat is Team Netherlands?

WorldSkills zijn de wereldkampioenschappen voor beroepen, EuroSkills de Europese kampioenschappen voor beroepen. Meer dan 1.600 jonge vakmensen strijden elk jaar in verschillende vakgebieden tegen elkaar om de titel van beste vakman of vakvrouw van Europa of ter wereld.

Skills Team Netherlands is het team van jonge vakmensen dat Nederland vertegenwoordigt tijdens de internationale vakwedstrijden. Een zeer divers team van rond de 30 nationaal mbo-kampioenen.

Ontmoet Team Netherlands 2020

EuroSkills 2020 gecanceld

EuroSkills 2020 is definitief gecanceld. Met grote teleurstelling heeft WorldSkills Netherlands vanochtend kennisgenomen van dit besluit van WorldSkills Europe en het team van EuroSkills Graz. Gezien de snel toenemende effecten van Covid-19 op het dagelijks leven en de toenemende onzekerheid bij de deelnemende landen, hebben wij echter ook veel begrip voor dit moeilijke besluit.

Wedstrijdaanbod 

Na de Skills Heroes finales hebben de nationaal kampioenen van de mbo wedstrijden de mogelijkheid om zich te selecteren als lid van Team Netherlands en kunnen zij deelnemen aan de internationale vakwedstrijden. Bekijk de wedstrijden met een internationaal vervolg via onderstaande button.

Deelnemen aan wedstrijden

Wil je deelnemen aan het EK of WK voor beroepen? Nadat je hebt deelgenomen aan de Skills Heroes vakwedstrijden maak je kans door te gaan naar EuroSkills of WorldSkills. Er gelden enkele criteria voor deelname zoals een maximum leeftijd, de score tijdens de Skills Heroes vakwedstrijden en beschikbaarheid en trainingsuren. Deze criteria worden bekendgemaakt na elke editie van Skills The Finals.

Team Netherlands partners

Team Netherlands 2019

Benieuwd naar de uitslagen van vorig jaar?

Locatie