p

Covid-19   De vakwedstrijden van seizoen 2020-2021 gaan door! Benieuwd hoe? Bekijk de laatste informatie. Lees meer

EuroSkills 2020

6 t/m 10 januari 2021 Graz, Oostenrijk

Coming up:

Wat is Team Netherlands?

WorldSkills zijn de wereldkampioenschappen voor beroepen, EuroSkills de Europese kampioenschappen voor beroepen. Meer dan 1.600 jonge vakmensen strijden elk jaar in verschillende vakgebieden tegen elkaar om de titel van beste vakman of vakvrouw van Europa of ter wereld.

Skills Team Netherlands is het team van jonge vakmensen dat Nederland vertegenwoordigt tijdens de internationale vakwedstrijden. Een zeer divers team van rond de 30 nationaal mbo-kampioenen.

Ontmoet Team Netherlands 2020

Team Netherlands en Covid-19

Tussen eind september en begin oktober wordt er een definitief besluit genomen door de overheid in Oostenrijk. Zij bepalen of EuroSkills 2020 in Graz door mag gaan. Zodra er een definitief besluit is genomen over de doorgang van EuroSkills 2020 volgt er meer informatie over hoe we Team Netherlands gaan inrichten met het oog op Corona-maatregelen.

Wedstrijdaanbod 

Na de Skills Heroes finales hebben de nationaal kampioenen van de mbo wedstrijden de mogelijkheid om zich te selecteren als lid van Team Netherlands en kunnen zij deelnemen aan de internationale vakwedstrijden. Bekijk de wedstrijden met een internationaal vervolg via onderstaande button.

Deelnemen aan wedstrijden

Wil je deelnemen aan het EK of WK voor beroepen? Nadat je hebt deelgenomen aan de Skills Heroes vakwedstrijden maak je kans door te gaan naar EuroSkills of WorldSkills. Er gelden enkele criteria voor deelname zoals een maximum leeftijd, de score tijdens de Skills Heroes vakwedstrijden en beschikbaarheid en trainingsuren. Bekijk alle criteria voor EuroSkills 2020 via de link.

Team Netherlands partners

Team Netherlands 2019

Benieuwd naar de uitslagen van vorig jaar?

Locatie