EuroSkills 2020

6 t/m 10 januari 2021 Graz, Oostenrijk

Coming up:

Wat is Team Netherlands?

WorldSkills zijn de wereldkampioenschappen voor beroepen, EuroSkills de Europese kampioenschappen voor beroepen. Meer dan 1.600 jonge vakmensen strijden elk jaar in verschillende vakgebieden tegen elkaar om de titel van beste vakman of vakvrouw van Europa of ter wereld.

Skills Team Netherlands is het team van jonge vakmensen dat Nederland vertegenwoordigt tijdens de internationale vakwedstrijden. Een zeer divers team van rond de 30 nationaal mbo-kampioenen.

Ontmoet Team Netherlands 2020

Deelnemen aan wedstrijden

Wil je deelnemen aan het EK of WK voor beroepen? Nadat je hebt deelgenomen aan de Skills Heroes vakwedstrijden maak je kans door te gaan naar EuroSkills of WorldSkills. Er gelden enkele criteria voor deelname zoals een maximum leeftijd, de score tijdens de Skills Heroes vakwedstrijden en beschikbaarheid en trainingsuren. Bekijk alle criteria voor EuroSkills 2020 via de link.

Wedstrijdaanbod EuroSkills 2020

Na Skills The Finals hebben de nationaal kampioenen van de mbo wedstrijden van Skills Heroes de mogelijkheid om zich te selecteren als lid van Skills Team Netherlands en kunnen zij deelnemen aan de internationale vakwedstrijden. Bekijk de wedstrijden met een (mogelijk) internationaal vervolg via onderstaande button.

Team NL partners

Team Netherlands 2019

Benieuwd naar het team van vorig jaar?

Locatie