Team Netherlands

De top van jong vakmanschap

Skills Team Netherlands is het team van jonge vakmensen dat Nederland vertegenwoordigt tijdens de internationale vakwedstrijden. Een zeer divers team van rond de 30 nationaal mbo-kampioenen.

WorldSkills zijn de wereldkampioenschappen voor beroepen, EuroSkills de Europese kampioenschappen voor beroepen. Meer dan 1.600 jonge vakmensen strijden elk jaar in verschillende vakgebieden tegen elkaar om de titel van beste vakman of vakvrouw van Europa of van de wereld.

In 2022 werkt WorldSkills Netherlands met een aantal Europese partners aan een internationaal programma voor Team Netherlands, omdat WorldSkills Shanghai i.v.m. Codiv-19 geannuleerd is.

 

Team Netherlands 2022

Binnen het internationale programma van 2022 gaan de studenten uit Team Netherlands unieke ervaringen opdoen, maken zij kennis met studenten uit andere Europese landen en kunnen zij hun krachten meten op een internationaal podium. Bekijk de deelnemers uit het team.

Teambuilding Team Netherlands

Teambuilding Team Netherlands

Vrijdag 16 september kwam Team Netherlands 2022 bij elkaar in Soest voor een teambuilding. Het doel van de bijeenkomst? Elkaar beter leren kennen en de band tussen deelnemer en expert en de deelnemers onderling verstevigen. De deelnemers uit het team gaan op...

Lees meer
Liveblog: Hotelreceptioniste Danell in Trieste

Liveblog: Hotelreceptioniste Danell in Trieste

Binnen het internationale programma van Team Netherlands 2022 doen studenten unieke ervaringen op, maken zij kennis met studenten uit andere Europese landen en kunnen zij hun krachten meten op een internationaal podium. Hotelreceptioniste Danell Meier van ROC van...

Lees meer

Wedstrijden

Welke wedstrijden
worden er aangeboden?