Würth Nederland B.V. en Worldskills Netherlands bevestigen samenwerking tijdens Skills The Finals

4 april 2024 | Skills Heroes, Skills Talents

Würth Nederland B.V. en WorldSkills Netherlands bekrachtigen hun partnerschap tijdens het evenement ‘Skills The Finals’. De directeur van Würth Nederland B.V., Moritz Schwarz, en Erik van der Zwan, de directeur van WorldSkills Netherlands, zetten op 19 maart hun handtekeningen onder een belangrijke partnerovereenkomst.

“Wij geloven sterk in het enthousiasmeren van jongeren voor vakmanschap en in het ondersteunen van hun opleiding”, aldus Moritz Schwarz. Vanuit deze overtuiging heeft Würth Nederland B.V. besloten om nauw samen te werken met WorldSkills Netherlands.

Met meer dan 125.000 producten en uitgebreide voorraadmanagement-oplossingen, staat Würth Nederland B.V. bekend om het vereenvoudigen van het leven van vakmensen en bedrijven. Als onderdeel van hun partnerschap met WorldSkills Netherlands zullen zij specifiek de vakwedstrijden in de categorieën Bouwtimmeren, Fietstechnicus en Productie, Installatie en Energie ondersteunen.

Deze samenwerking stelt beide partijen in staat om nog meer jongeren en docenten uit te dagen en te motiveren om uit te blinken in beroepen waar zowel het hoofd als de handen worden gebruikt. Als partner van WorldSkills Netherlands zal Würth Nederland B.V. een impuls geven aan de wedstrijdopdrachten, de ontwikkeling van studenten, de communicatie rondom en de beleving van de wedstrijden, en de trots op jong vakmanschap.

Connect:

Laatste nieuws

Best of Excellence Award 2024 genomineerden

Nog meer goed nieuws voor 10 Skills Heroes goudenmedaillewinnaars! Op maandag 13 mei 2024 reikt WorldSkills Netherlands de Best of Excellence Award uit tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2024. De tien Skills Heroes-kampioenen met de hoogste scores in hun...

René Smit, winnaar van de Ir. W. Maas Geesteranusprijs 2024

In 2024 heeft de jury van het Ir. W. Maas Geesteranus Fonds besloten de prijs uit te reiken aan praktijkinstructeur René Smit van het Kempenhorst College in Oirschot. De winnaar is daarmee benoemd tot de meest inspirerende VMBO docent / praktijkinstructeur in het...

Videos

Nieuwsbrief