Hoe kan ik meedoen?

Hoe kan ik me aanmelden?

Ben je leerling? Dan kun je meer informatie vragen of aangeven dat je graag wil meedoen aan Skills Talents bij je docent op school. Je kunt ons ook altijd even een berichtje sturen op Insta als je meer wil weten of hulp nodig hebt.

Waarom meedoen?

Skills Talents zijn vakwedstrijden voor vmbo-leerlingen. Jaarlijks worden er in 10 vakrichtingen wedstrijden georganiseerd.

Een hele ervaring om mee te doen. Je leert er veel van en kunt zelfs de beste van Nederland worden in jouw vakgebied. Dat staat natuurlijk super goed op je cv! Je gaat in teamverband de strijd aan tegen andere vmbo’ers. 

Weet je nog niet wat je wil worden?

Dat snappen we, er is zoveel keuze! Om je een idee te geven wat verschillende beroepen en mbo-opleidingen nu eigenlijk inhouden hebben we leuke video’s gemaakt. Marije Zuurveld gaat langs bij bijvoorbeeld een etaleur in een groot warenhuis, Kaj Gorgels bezoekt beveiliger Arjan in de gevangenis en Mitchel laat mbo-studenten van beroep swappen. Check de video’s hieronder!

Play Your Skills app

De Play Your Skills app bestaat uit meerdere games die je kunt spelen. Je ontdekt zo op een praktische en makkelijk toegankelijke wijze wat je écht wilt en waar je écht voor staat. Door te weten waar je goed in bent groeit de kans van slagen bij het maken van de juiste studie- en beroepskeuze en kies je voor hetgeen waarbij je persoonlijkheid en talent het beste aansluit.

Wedstrijden

Welke vakwedstrijden worden er aangeboden?