Skills Talents

Meld je nu aan voor editie 2021-2022!
Aanmelden

Wat is Skills Talents

Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor vmbo-leerlingen. Via een voorronde op de eigen school en een kwalificatiewedstrijd kan een team in de nationale finale komen. Daar strijden de deelnemers in teams om de beste te worden van Nederland. 

 

Skills Talents finales geannuleerd

Na constructief beraad waarbij alle ontwikkelingen in ogenschouw zijn genomen, heeft het WSNL bestuur met de directie besloten om Skills The Finals 2021 (finalewedstrijden Skills Talents en Skills Heroes) te annuleren. De voornaamste reden voor dit moeilijke besluit is de aanhoudende onzekerheid rondom de pandemie en de bijbehorende restricties die zorgen voor een toenemende druk op het primaire onderwijsproces. Te allen tijde wil WorldSkills Netherlands de gezondheid voor alle deelnemers en betrokkenen kunnen waarborgen en onderwijsprocessen niet in de weg staan. Een gegarandeerd veilig evenement in maart achten wij niet haalbaar en bovendien niet passend in deze bijzondere tijd.

Aanmelden nieuwe editie

Doe met jouw leerlingen mee aan Skills Talents 2022. Je kunt jouw school nu aanmelden voor het nieuwe wedstrijdseizoen! Zorg dat jij erbij bent! 

Foto’s finale

De finale van Skills Talents 2019 staat nog op ieders netvlies! Tijdens de zinderende finale heeft Iedereen gestreden en er was een waanzinnige prijsuitreiking. De foto’s van de openingsceremonie, wedstrijden én prijsuitreiking staan op de fotobank. Ook de teamfoto’s van iedere provincie zijn hier te vinden.

Laatste nieuws

Partners Skills Talents

Deelnemersinformatie

Alles wat je wil weten bij deelname.