Skills Talents

Teamvakwedstrijden voor het vmbo
Busvervoer Inschrijven Skills Talents 2021

Skills The Finals

4 t/m 6 maart 2020, WTC Expo Leeuwarden

Wat is Skills Talents

Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor vmbo-leerlingen. Via een voorronde op de eigen school en een provinciaal kampioenschap kan een team in de nationale finale komen. Daar strijden de deelnemers in teams van 3 leerlingen om de beste te worden van Nederland.

 

Coming up:

Uitslagen 

Januari en februari staan in het teken van de provinciale kampioenschappen. Binnen alle provincies van Nederland strijden teams van 3 leerlingen om een plekje in de landelijke finale. Bekijk de uitslagen per provincie om te zien wie er door zijn!

Inschrijven nieuwe editie

Doe nu met jouw leerlingen mee aan Skills Talents 2021 en schrijf je in voor een (of meerdere) wedstrijden, er zijn er tien. Bekijk de verschillende wedstrijden of schrijf direct in!

Provincieteams

Skills Talents deelnemers kunnen de beste worden in hun vakgebied, maar ook als provincieteam. Hierdoor ontwikkelen leerlingen niet alleen talent voor hun eigen vakgebied, maar maken zij ook kennis met andere beroepen.

Benieuwd naar alle 13 provincies?

Laatste nieuws

Bijna alle finalisten bekend!

Bijna alle finalisten bekend!

We zijn nu echt bijna door alle provinciale kampioenschappen heen! Vandaag vinden de laatste wedstrijden plaats in Limburg en Utrecht en dan zijn eindelijk alle finalisten bekend. We blikken terug op vorige week: De week werd op 10 februari gestart met de wedstrijd...

Lees meer
51 nieuwe finalisten voor Skills Talents!

51 nieuwe finalisten voor Skills Talents!

Nog 17 werkdagen tot Skills The Finals, de finale komt steeds dichterbij... Toch zijn er ook nog volop provinciale kampioenschappen. Afgelopen week hebben zich weer 51 finalisten gemeld! Met 17 wedstrijden door het land was het weer een drukke week 😊. Op maandag 3...

Lees meer

Partners Skills Talents

Deelnemersinformatie

Alles wat je wil weten bij deelname.