p

Covid-19   De vakwedstrijden van seizoen 2020-2021 gaan door! Benieuwd hoe? Bekijk de laatste informatie. Lees meer

Skills Talents

Wat is Skills Talents

Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor vmbo-leerlingen. Via een voorronde op de eigen school en een kwalificatiewedstrijd kan een team in de nationale finale komen. Daar strijden de deelnemers in teams van 3 leerlingen om de beste te worden van Nederland. I.v.m. COVID-19 doen ze dat in de komende editie in teams van 2.

 

Skills Talents en Covid-19

De vakwedstrijden gaan komend schooljaar door! In verband met Covid-19 worden de nationale finales van Skills Talents in het schooljaar 2020-2021 decentraal in plaats van centraal georganiseerd. Dit houdt in dat de nationale finales van de in totaal tien wedstrijden van Skills Talents op verschillende locaties plaatsvinden. De provinciale kampioenschappen van Skills Talents komen in het schooljaar 2020-2021 te vervallen.

Inschrijven nieuwe editie

Doe nu met jouw leerlingen mee aan Skills Talents 2021 en schrijf je in voor een (of meerdere) wedstrijden, er zijn er tien. Bekijk de verschillende wedstrijden of schrijf direct in!

Foto’s finale

De finale van Skills Talents zit erop! Iedereen heeft gestreden en er was een waanzinnige prijsuitreiking. De foto’s van de openingsceremonie, wedstrijden én prijsuitreiking staan op de fotobank. Ook de teamfoto’s van iedere provincie zijn hier te vinden.

Laatste nieuws

Een challenge om op te eten!

Een challenge om op te eten!

De Skills Talents thuis-challenges zijn een groot succes! Hoe houden we onze leerlingen gemotiveerd in tijden van Corona? Die vraag kwam ook op bij Teun Koote, docent Horeca, Bakkerij & Recreatie (HBR) op het RGO Middelharnis. Hij schotelde zijn derde- en...

Lees meer

Partners Skills Talents

Deelnemersinformatie

Alles wat je wil weten bij deelname.