Prijsuitreiking

Prijsuitreikingen finales

Op donderdagavond 31 maart 2022 vindt de prijsuitreiking van Skills Talents plaats. Een dag later op vrijdagavond 1 april is de prijsuitreiking van Skills Heroes.  Beide feestelijke avonden vinden plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens de prijsuitreikingen worden de winnaars van alle vakwedstrijden gehuldigd en kun je zien welke vakteams, vakmannen en vakvrouwen de beste in hun vak zijn geworden. 

Skills Talents prijsuitreiking

In een spectaculaire show worden de winnaars bekendgemaakt. Onder andere de finalisten, begeleidende docenten, teamleiders, communicatiemedewerkers en bestuursleden van scholen kunnen hierbij aanwezig zijn. Een paar weken voor Skills The Finals ontvangen zij een persoonlijke uitnodiging en link naar het aanmeldformulier.  

Skills Heroes prijsuitreiking

De Skills Heroes prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 1 april. Finalisten, begeleidende docenten, teamleiders, Skills coördinatoren, communicatiemedewerkers en bestuursleden van scholen kunnen hierbij aanwezig zijn. Zij ontvangen een paar weken voor Skills The Finals een persoonlijke uitnodiging. 

Skills The Finals bezoeken

Meld je gratis aan