Finales

Moedig de finalisten aan

🎉 Geweldig nieuws! Het meest verwachte evenement van het jaar staat voor de deur! Op 21 en 22 maart verwelkomen we je graag in de Brabanthallen voor een onvergetelijke ervaring.

Finales Skills Talents

Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor vmbo-leerlingen die zich voorbereiden op het eindexamen. Via voorrondes en kwalificatiewedstrijden hebben zij zich voor de finale geplaatst. Zij gaan de strijd aan binnen negen verschillende profielen om de beste van Nederland te worden binnen hun vakgebied. Tijdens de prijsuitreiking horen de finalisten wie er op het podium een medaille in ontvangst mag nemen. 

Finales Skills Heroes

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo-studenten. In ruim 50 verschillende vakrichtingen strijden studenten twee dagen om de beste te worden in hun vakgebied. Via voorrondes en kwalificatiewedstrijden hebben zij zich voor de finale geplaatst. De finalewedstrijden vinden bijna allemaal plaats tijdens Skills The Finals. Tijdens de prijsuitreiking op horen de deelnemers welke mbo-studenten zich Nederlands Kampioen mogen noemen.

Bezoeken

Blijf op de hoogte over #STF24