Finales

Moedig de finalisten aan

Skills The Finals is het grootste beroepenevenement van Nederland vol spannende finales van vakwedstrijden! Zo’n 1.000 finalisten van Skills Talents (vmbo) en Skills Heroes (mbo) strijden om de beste van Nederland te worden in hun vakgebied. Wie wordt de beste bloembinder, metselaar, kok of mechatronicus? Bezoek Skills The Finals op donderdag 31 maart en vrijdag 1 april 2022 en beleef het mee! 

Finales Skills Talents

Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor vmbo-leerlingen die zich voorbereiden op het eindexamen. Via voorrondes en kwalificatiewedstrijden hebben zij zich voor de finale geplaatst. Op donderdag 31 maart strijden zij binnen negen verschillende profielen om de beste van Nederland te worden binnen hun vakgebied. Tijdens de prijsuitreiking op donderdagavond horen de finalisten wie er op het podium een medaille in ontvangst mag nemen. 

Finales Skills Heroes

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo-studenten. In ruim 50 verschillende vakrichtingen strijden studenten twee dagen om de beste te worden in hun vakgebied. Via voorrondes en kwalificatiewedstrijden hebben zij zich voor de finale geplaatst. De finalewedstrijden zijn op  donderdag 31 maart en vrijdag 1 april te bekijken. Tijdens de prijsuitreiking op vrijdagavond horen de deelnemers welke mbo-studenten zich Nederlands Kampioen mogen noemen.

Bezoeken

Registreer je gratis voor een bezoek