Skills Academy

Challenges

Masterclasses

Tutorials

Welkom bij Skills Academy. De opleidingsomgeving waar je door middel van onder andere challenges, masterclasses en tutorials jezelf en jouw leerlingen en studenten uit kunt dagen. Waarmee ga jij aan de slag?

Challenges

Daag met de challenges je leerlingen en studenten uit! Maar liefst 35 (praktijk)opdrachten zijn vanaf september online beschikbaar. Deze zijn inzetbaar in je onderwijsprogramma, maar je kunt ze ook gebruiken ter voorbereiding op vakwedstrijden. Wij helpen om uit te dagen, te inspireren en te motiveren.

Masterclasses

Een inspirerende masterclass gegeven door een expert uit het vak! Dat zorgt voor een leuke afwisseling. De masterclasses zijn korte en bondige (online) praktijkgerichte presentaties en vak demonstraties gegeven door enthousiaste experts uit de beroepspraktijk. Vanaf januari 2022 kun je maar liefst voor 20 verschillende beroepen masterclasses downloaden en verwerken in je onderwijsprogramma.

Coming soon

Tutorials

Bekijk onze tutorials die de deelname aan vakwedstrijden makkelijker maken. Hoe organiseer je bijvoorbeeld een voorronde of kwalificatiewedstrijd? Waar moet je op letten? Wij leggen het uit! Daarnaast vind je hier ook inhoudelijke tutorials over opdrachtontwikkeling en opdrachtuitvoering. Wil je deze tutorials bekijken dan heb je een actief account nodig in ons CRS (Competitie Registratie Systeem).