Partners in vakmanschap

Draag bij aan talentontwikkeling

Er zijn diverse mogelijkheden om partner van vakmanschap te worden. Jaag samen met WorldSkills Netherlands talentontwikkeling en beroepstrots aan en zet je organisatie op de kaart bij de beroepsprofessionals van de toekomst. In de breedte voor alle vmbo- en mbo-wedstrijden, voor een enkele wedstrijd, op een internationaal podium, via het grootste beroepenevenement van Nederland of als (preferred) supplier.

We bekijken graag hoe wij hier samen invulling aan kunnen geven.

Vakmanschap kan niet zonder partners

WorldSkills Netherlands werkt met meer dan 140 organisaties samen om jaarlijks de beste jonge vakmensen, beroepen, merken en vakopleidingen op de kaart te zetten, trots op vakmanschap te creëren en een podium te bieden. Deze samenwerkingen zijn van onschatbare waarde voor de organisatie van vakwedstrijden voor het (v)mbo. Partner zijn van WorldSkills Netherlands betekent een verbintenis aan talent, passie en vakmanschap.

Samenwerken doen we via pakketten en op maat. Via onze communicatie en evenementen helpen we doelstellingen te behalen. Van employer- en corporate branding tot het creëren van brand preference of het geven van invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen.

Corporate branding

Werk aan uw merkbekendheid bij een jonge, ambitieuze doelgroep waar de afnemers en werknemers van de toekomst tussen zitten.

+ Jaarlijkse exposure van uw bedrijf en producten op grote evenementen met 15K of meer bezoekers.

Employer branding

Kom in contact met de opleiders (docenten) van toekomstig jong vakmanschap en raak betrokken bij de opleiding en ontwikkeling van jonge studenten.

+ Ondersteun de ontwikkeling van jong talent; werk aan uw employer brand!

Product branding

Breng uw product onder de aandacht tijdens onze vakwedstrijden en  evenementen en laat de top van jong vakmanschap ermee werken.

+ “Jong geleerd is oud gedaan”.

Work with the best

Zet deze jonge ambassadeurs van vakmanschap in voor uw marketing en communicatie, via bijvoorbeeld uw social media kanalen.

Voorbeelden partnerschappen

Onderstaande partnerpakketten geven de mogelijkheden weer

Evenementpartner

Als sponsor van het evenement Skills The Finals staat je organisatie in de spotlight. Als de finales van de vakwedstrijden van Skills Talents en Skills Heroes gespeeld worden tijdens het grootste beroepenevenement van Nederland, willen duizenden mensen dat zien. Door een partnerschap tijdens Skills The Finals komen organisaties in contact met ruim 15.000 jongeren, mensen uit het onderwijs en bedrijfsleven.

Projectpartner

Als projectpartner kun je van A tot Z betrokken zijn, van ontwikkeling van lokale voorrondes tot een nationale prijsuitreiking of internationale deelname. Bereik ongeveer 27.000 studenten en hun docenten in het mbo als je kiest voor verbintenis aan Skills Heroes, ongeveer 13.000 leerlingen en hun docenten in het vmbo bij Skills Talents of bereik de absolute nationale- en wereldtop als je kiest voor ondersteuning van Team Netherlands.

Wedstrijdpartner

Betrokkenheid en zichtbaarheid gedurende het hele wedstrijdjaar, direct contact met studenten en docenten, product branding en bijvoorbeeld ruimte voor het verstrekken van prijzen. Van de opdrachtontwikkeling tot de finale: een wedstrijdpartner krijgt op vele manieren en momenten de mogelijkheid een rol van betekenis te hebben en creëren. 

Wedstrijdsupplier

Suppliers leveren gesponsorde diensten en producten, bijvoorbeeld tijdens evenementen, maar ook tijdens kwalificatiewedstrijden en trainingen. Laat de top van vakmanschap en hun docenten werken met uw product(en) en breng zo uw product en bedrijf onder de aandacht bij een jonge doelgroep, succesvolle opleiders en hun werkgevers en toekomstige afnemers. Jong geleerd = oud gedaan.

Partners

Feiten en cijfers

wedstrijden op vmbo en mbo niveau

bezoekers tijdens event

deelnemers in voorrondes

bezoekers nationale prijsuitreiking

finalisten tijdens NK

weergaven social media

Meer informatie en contact

Neem direct contact op met Swen Peeters of Ronald van Es, accountmanagers van WorldSkills Netherlands: vul je vraag in, of doe een verzoek tot terugbellen door het formulier in te vullen.