Skills Heroes

Vakwedstrijden voor het mbo

Ik wil meedoen Uitslagen finales

Wat is Skills Heroes?

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo-studenten. Elk jaar zijn er wedstrijden in ongeveer 50 vakrichtingen. 

Via voorrondes op school en kwalificatiewedstrijden kunnen mbo-studenten in de nationale finales komen. Daar strijden ze om de titel beste vakman/vakvrouw van Nederland!

 

Wedstrijdaanbod 2020-2021

Welke vakwedstrijden er precies worden georganiseerd, hangt af van de inschrijvingen door de scholen. De inschrijving voor  de nieuwe editie is inmiddels geopend. Tot 1 mei kunnen scholen zich inschrijven. In mei is het wedstrijdaanbod bekend en kun je op de wedstrijdpagina meer informatie vinden.

Deelnemen aan wedstrijden

Wil je deelnemen aan de vakwedstrijden Skills Heroes? Per school is er een Skills coördinator aangewezen, dat is iemand die op de school werkt. Zowel docenten als studenten kunnen aan hun Skills coördinator op school meer informatie vragen of je aanmelden voor de Skills Heroes vakwedstrijden. Benieuwd wie de coördinator bij jou op school is?

Laatste nieuws

De kracht van partnerschap

De kracht van partnerschap

Festo, hoofdpartner van de Skills Heroes vakwedstrijd mechatronicus publiceerde onlangs het artikel 'Snelkookpan voor vaktechnici' om vakwedstrijden, de inpact, omvang en betrokken partijen onder de aandacht te brengen. Ronald van Es, accountmanager bij WorldSkills...

Lees meer

Partners Skills Heroes

Deelnemersinformatie

Alles wat je wil weten bij deelname.