Aanmelden

Skills Talents vergroot zelfvertrouwen en past in het lesprogramma

Groei in zelfvertrouwen, ontwikkeling van skills zoals samenwerken en tijdmanagement. Het is een kleine selectie van voordelen voor vmbo-leerlingen door deelname aan Skills Talents vakwedstrijden. Meedoen aan Skills Talents is kosteloos. De wedstrijdopdrachten zijn kant en klare – uitdagende lesstof, sluiten aan op de profielmodules van het vmbo en zijn hierdoor in te passen in het lesprogramma. 

Aanmelden – ik doe voor de 1e keer mee

Ben je geinteresseerd in deelname? We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. Tijdens een kennismaking komen we, geheel vrijblijvend, langs bij jou op school om je meer te vertellen over het programma, kom mee te denken hoe je leerlingen kunt enthousiasmeren en hoe Skills Talents te integreren in het lesprogramma. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden – ik heb eerder deelgenomen

Dan heb je waarschijnlijk inloggegevens voor het CRS-systeem van Skills. Daar kun je je inschrijven voor de Skills Talents wedstrijden. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

088 080 88 57
info@skills-talents.nl

Waarom meedoen?

Er zijn genoeg redenen om mee te doen. Zet Skills Talents in als platform om de kwaliteiten van vmbo-leerlingen te toetsen en om hen uit te dagen tot persoonlijke groei. Gebruik Skills Talents als effectief middel in loopbaanorientatie en de opleidingskeuze van leerlingen. Skills Talents is ook een hulpmiddel in (deel)examinering en in de professionalisering van docenten. Sparren over het inzetten van Skills Talents? Bel ons gerust via 088 080 88 57.

Onderwijsprogramma

 Skills Talents als onderdeel
van het onderwijsprogramma