"Mijn deelname aan Team NL betekent mezelf ontwikkelen in mijn vakgebied. Ik wil graag de beste worden in mijn vak. Daarnaast Is het een onvergetelijke ervaring en mag ik mensen ontmoeten die net zo gepassioneerd zijn als ik."

Binnen het internationale programma van Team Netherlands 2022 gaan de studenten unieke ervaringen opdoen, maken zij kennis met studenten uit andere Europese landen en kunnen zij hun krachten meten op een internationaal podium. De wedstrijd van Danell is ingepland. Op 3 juli vertrekt Danell naar trieste, Italië. Zij volgt een internationale training met kandidaten uit Oostenrijk en Italië. De training is op 4 en 5 juli. Wij wensen Danell alvast heel veel succes!

Als hotelreceptionist moet jij laten zien waarin jij het verschil maakt tussen al deze toppers! Je werkt geheel zelfstandig en krijgt verschillende opdrachten waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht kunnen komen. Danell vertelt ons wat zij zo mooi vindt aan haar vak: “Mijn vak maakt het gastcontact en de variatie zo mooi. Iedere dag staat er een nieuwe uitdaging te wachten. Van een boze gast toch een blije gast maken is het beste gevoel wat er is.”

Werkgever: Momenteel loop ik stage bij Novotel Belin Am Tiegarten. Ik werk bij Van der Valk Hotel Enschede.