"Mijn deelname aan Team NL betekent mezelf ontwikkelen in mijn vakgebied. Ik wil graag de beste worden in mijn vak. Daarnaast Is het een onvergetelijke ervaring en mag ik mensen ontmoeten die net zo gepassioneerd zijn als ik."

Resultaat WorldSkills:

Behaalde plaats: 1e

Binnen het internationale programma van Team Netherlands 2022 gaan de studenten unieke ervaringen opdoen, maken zij kennis met studenten uit andere Europese landen en kunnen zij hun krachten meten op een internationaal podium. Hotelreceptioniste Danell Meier van ROC van Twente ging samen met haar coach/expert Larissa van Ewijk naar Trieste, Italië. Daar volgde ze een training met deelnemers en experts uit Italië en Oostenrijk. Hier lees je wat ze daar gedaan heeft. Daarnaast zal Danell van 23 t/m 25 november meedoen aan Skills Poland in Gdansk. Meer informatie: https://worldskillspoland.org.pl.

Danell vertelt ons wat zij zo mooi vindt aan haar vak: “Mijn vak maakt het gastcontact en de variatie zo mooi. Iedere dag staat er een nieuwe uitdaging te wachten. Van een boze gast toch een blije gast maken is het beste gevoel wat er is.”

Werkgever: Ze werkt bij Van der Valk Hotel Enschede.