"Iets waar ik hard voor getraind heb. Een ervaring om nooit meer te vergeten! En ik vind het een enorme eer om mee te mogen doen aan Team NL. Ook zie ik het als een mooi doel om het beste uit mezelf te halen."

Resultaat WorldSkills:

Behaalde plaats: 2e

Binnen het internationale programma van Team Netherlands 2022 gaan de studenten unieke ervaringen opdoen, maken zij kennis met studenten uit andere Europese landen en kunnen zij hun krachten meten op een internationaal podium. Sam Strijbis doet van 23 t/m 25 november mee aan Skills Poland in Gdansk. Meer informatie: https://worldskillspoland.org.pl.

De deelnemers leggen een veelzijdige installatie aan conform tekening. De sanitaire- en verwarmingstechnicus werkt zelfstandig onder regie van een uitvoerder, opzichter of technicus. Hij/zij is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk en organiseert in opdracht zelf zijn/haar werkzaamheden. Sam vertelt ons wat hij zo mooi vindt aan zijn vak: “Mijn vak is heel erg breed en elke dag is anders. Ik denk ook wel een vak waar mensen tegen opkijken. Het is een zwaar beroep maar ook zeker dankbaar werk. Ik doe het elke dag met enorm veel plezier!”

Werkgever: Strijbis Installaties