"Het is een erkenning om samen met Team NL de strijd aan te mogen gaan in mijn vakrichting. Wij zijn een groep gemotiveerde studenten met één doel: de perfectie van de perfectie opzoeken!"

Resultaat WorldSkills:

Behaalde plaats: 12e
Medal of excellence: De kandidaat heeft een boven gemiddelde score behaald.

Binnen het internationale programma van Team Netherlands 2022 gaan de studenten unieke ervaringen opdoen, maken zij kennis met studenten uit andere Europese landen en kunnen zij hun krachten meten op een internationaal podium. Boaz Poppelier doet van 24 t/m 27 november mee aan WorldSkills Special Edition 2022 in Salzburg.

Onze samenleving draait niet zonder stroom en alle techniek die daarbij komt kijken. Het vak is heel veelzijdig. Zo kun je aan de slag als bijvoorbeeld (eerste) monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit, tekenaar ontwerper elektrotechniek of technisch leidinggevende. Boaz vertelt ons wat hij zo mooi vindt aan zijn vak: “Ik vind het mooi om samen met de klant een passende oplossing te zoeken, deze vorm te geven en uiteindelijk uit te voeren. Zo is het heel afwisselend maar ook erg uitdagend.”

Werkgever: Ambrosius Elektro in Ewijk