"In Team NL zitten is een droom die uitkomt! Ik vind het mega leuk om me verder te gaan ontwikkelen en nieuwe mensen te leren kennen. En ik vind het allemaal heel speciaal en bijzonder!"

Resultaat WorldSkills:

Behaalde plaats: 1e

Binnen het internationale programma van Team Netherlands 2022 gaan de studenten unieke ervaringen opdoen, maken zij kennis met studenten uit andere Europese landen en kunnen zij hun krachten meten op een internationaal podium. Bente van Meurs doet van 23 t/m 25 november mee aan Skills Poland in Gdansk. Meer informatie: https://worldskillspoland.org.pl.

Deelnemers gaan aan de slag met diverse werkstukken zoals een tafelversiering, handgebonden boeket, krans en bruidsboeket. Er worden verschillende technieken gevraagd. Creativiteit, vakkennis, inzicht in kleur, technische vaardigheden en vormgevingsprincipes zijn hierbij erg belangrijk. Bente vertelt ons wat ze zo mooi vindt aan haar vak: “De creativiteit en het gevoel wat je in je creatie kan verwerken en dat je van een plaatje in je hoofd iets echt kan maken.”

Werkgever: Ik heb mijn eigen bedrijf: Uniek van bente.