Inschrijven Skills Talents

Inschrijven als docent

De inschrijving voor editie 2019-2020 van Skills Talents is open! Schrijf jouw school nu in en verzeker je van een plek in de voorrondes. In januari en februari beslissen de leerlingen tijdens de provinciale kampioenschappen welke teams er op 5 maart 2020 strijden in Leeuwarden tijdens
Skills The Finals. Om je in te schrijven heb je een account nodig in het CRS. Kies hieronder of je een account wil aanmaken óf schrijf je direct in voor een van de tien wedstrijden als je al een account hebt.

Hulp nodig?

Het inschrijven van jouw school voor deelname gebeurt via het Competitie Registratie Systeem (CRS). Om jouw school voor een wedstrijd in het CRS in te schrijven heb je een account nodig. Met dit account kun je als docent in het CRS verschillende dingen doen, waaronder inschrijven. Je kunt ook voorronde-opdrachten downloaden en in de klas een voorronde-wedstrijd organiseren, zo wordt Skills Talents breder uitgedragen binnen de school en kunnen meer leerlingen deelnemen. Een account aanmaken doe je door hierboven op de button ‘account maken’ te klikken. Je komt dan in de aanmeldtool.

Mocht je hulp nodig hebben bij bovenstaande dan kan je altijd contact opnemen met onze support-desk via: crs@worldskillsnetherlands.nl.

Inschrijven is meedoen

Bij het inschrijven voor een wedstrijd wordt ervan uit gegaan dat je ook daadwerkelijk meedoet. Wijzigingen in de inschrijving kunnen tot 1 december 2019 worden doorgegeven. Na 1 december geldt dat indien een deelnemer door onvoorziene omstandigheden niet kan deelnemen, de vmbo-school een vervanger zoekt. Indien een ingeschreven team zich definitief afmeldt later dan 1 december van de editie waaraan ze meedoet of niet komt opdagen en geen vervangend team kan organiseren, wordt er € 300,- aan gemaakte kosten bij de aangemelde vmbo-school in rekening gebracht. Overmacht situaties uitgezonderd.

Meer over Skills Talents

Meer over vakwedstrijden, beoordeling en het PTA.