Inschrijven Skills Talents

Inschrijven als docent

De inschrijving voor editie 2019-2020 van Skills Talents is open! Schrijf jouw school nu in en verzeker je van een plek in de voorrondes. In januari en februari beslissen de leerlingen tijdens de provinciale kampioenschappen welke teams er op 5 maart 2020 strijden in Leeuwarden tijdens
Skills The Finals.

Hulp nodig bij inschrijven?

Het inschrijven van jouw school voor deelname gebeurt via het Competitie Registratie Systeem (CRS), zie onderstaande inschrijftool. Na het inschrijven is er een account gecreëerd voor jou als docent. Met dit account kun je als docent in het CRS verschillende dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld voorronde-opdrachten downloaden en in de klas een voorronde-wedstrijd organiseren, zo wordt Skills Talents breder uitgedragen binnen de school en kunnen meer leerlingen deelnemen.

Mocht je hulp nodig hebben bij bovenstaande dan kan je altijd contact opnemen met onze support-desk via: crs@worldskillsnetherlands.nl.

Inschrijven is meedoen

Bij aanmelding voor een wedstrijd wordt ervan uit gegaan dat je ook daadwerkelijk meedoet. Wijzigingen in de aanmelding kunnen tot 1 december 2019 worden doorgegeven. Na 1 december geldt dat indien een deelnemer door onvoorziene omstandigheden niet kan deelnemen, de vmbo-school een vervanger zoekt. Indien een aangemeld team zich definitief afmeldt later dan 1 december van de editie waaraan ze meedoet of niet komt opdagen en geen vervangend team kan organiseren, wordt er € 300,- aan gemaakte kosten bij de aangemelde vmbo-school in rekening gebracht. Overmacht situaties uitgezonderd.

Meer over Skills Talents

Meer over vakwedstrijden, beoordeling en het PTA.