Hoofdsponsor TRI Groei in Groen

TRI Groei in Groen is een stichting die BBL/BOL-studenten en zij-instromers helpt en ondersteunt bij het behalen van een vakdiploma in het groen. Dit doen zij onder andere door een passende leerwerkplek voor de student te vinden, intensieve begeleiding te geven tijdens de gehele opleidingsperiode, extra vakgerichte cursussen aan te bieden, verschillende financiële ondersteuningen en een laptopregeling. Aansluiten bij Stichting TRI Groei in Groen betekent flexibiliteit voor zowel de student als het leerwerkbedrijf. Heeft een student bijvoorbeeld ervaring opgedaan bij een grootgroenbedrijf en is er behoefte om meer van het vak te leren in de particuliere hoek? Dan staat het netwerk van Stichting TRI Groei in Groen klaar om de student te plaatsen op een leerwerkplek die aan deze wensen voldoet.

“TRI is de spil tussen groene scholen, hoveniersbedrijven en leerlingen.”

Waarom aansluiten bij TRI?

Zodra je je bij ons aanmeldt, nodigen wij je uit voor een intakegesprek. We kijken samen met jou, naar je ervaringen en wensen voor jouw groene toekomst. Na dit gesprek is het belangrijk dat je je inschrijft bij één van de groenopleidingen. Dit zijn de Hoveniersopleiding, Boomverzorging/ETW, Leefbare Stad & Klimaat en Urban Green Development. Samen kijken we wat het beste bij jou past.

Wie is TRI Groei in Groen?

Begeleiding vinden we bij TRI erg belangrijk. Tijdens jouw traject houden wij regelmatig contact met je, maar ook met het bedrijf waar je werkt én met jouw docenten. We houden in de gaten hoe het met je gaat en ondersteunen je bij het afronden van jouw opleiding. Tijdens je opleiding staan we je bij waar nodig. Zo hebben wij een breed netwerk van aangesloten leerbedrijven, zijn er mogelijkheden om te rouleren, zodat je bij meerdere bedrijven werkervaring kunt opdoen én zorgen wij ervoor dat jij een goed salaris krijgt op basis van de CAO Hoveniersbedrijf.

TRI Groei in Groen is hoofdsponsor van de wedstrijd:

Meer over TRI Groei in Groen:

Ook partner worden?