"Ik heb heel hard gewerkt om zo ver te komen, nu ga ik met de volle 100% voor de winst."

Wedstrijdomschrijving:
De wedstrijd bloembinder is heel uiteenlopend. Het gaat om het maken van creatieve, innovatieve arrangementen. Oa boeketten, bloemstukken, bruids- en rouwbloemwerk. Maar ook het verzorgen en presenteren van producten en het inspelen op wensen van een opdrachtgever.

Wat maakt jouw vak zo mooi?
Het arrangeren van zelfgemaakte ondergronden met kleurrijke bloemen en planten is een feestje voor mij. Door de afwisselende seizoenen is mijn werk nooit saai.
Creativiteit in combinatie met mijn passie voor bloemen, daar word ik echt blij van!

Rik werkt bij Bloem&Zo:
Rik kwam hier als een jonge knul van 16/17 jaar binnen met de vraag of hij stage kon komen lopen. Mij leek dat erg leuk dus zei JA! Wat ben ik blij dat hij toen naar Bloem&Zo is gekomen en dat het zo klikte tussen ons. En wat ben ik onwijs blij met Rik in ons team. Hij is super creatief, blij, vriendelijk en in voor een geintje. Als er 1 blij wordt van mooie bloemen is het Rik wel, heerlijk om mee te werken. Hij geniet echt van zijn werk, met zoveel passie. Rik doet eigenlijk bijna alles op de werkvloer maar denkt ook graag mee achter de schermen. Ik laat hem vooral doen waar hij goed in is, mooie dingen maken. Wij wensen Rik als team van Bloem&Zo ongelooflijk veel succes in Graz! We zijn al trots op hem maar hoe gaaf is het dat hij dat heel EUROPA kan laten zien!