Coert Boschloo

Coert Boschloo
Ik heb heel veel zin om te knallen in Graz en hoop op een toffe ervaring!

Wedstrijdomschrijving:
Je werkt als kok in een restaurant en bereidt gerechten en componenten. Je bent in staat rekening te houden met specifieke wensen van gasten (zoals diëten of allergieën). Naast de bovenstaande werkzaamheden voer je een aantal ondersteunende werkzaamheden uit, zoals het beheren van de keukenvoorraad, het meedenken over de gerechten op de menukaart en het constant verbeteren van de kwaliteit van het werk.

Wat maakt mijn vak zo mooi?
Gasten kunnen verwennen en met de mooiste producten kunnen werken. Bij de Lindenhof hebben we een eigen tuin met kruiden, bloemen en eigen groenten. Je kan jezelf uitdagen om elk jaar op hoger niveau te gaan werken en het belangrijkste is dat je een vak leert dat je leuk vindt.

Coert werkt bij Restaurant De Lindenhof:
Coert is een super enthousiaste jongen. Hij werkt met veel passie, súperstrak en schoon. Hij heeft onwijs veel talent, goede smaak en is een voorbeeld voor de jeugd. Wij van Restaurant De Lindenhof in Giethoorn zijn heel trots op Coert dat hij het zover heeft geschopt en wensen hem ongelofelijk veel succes in Graz!