"Dit is zo ongelofelijk mooi, om de kans te krijgen ons eigen land te mogen vertegenwoordigen met het mooiste vak dat bestaat!"

Wedstrijdomschrijving:
Het aanleggen van een tuin met diverse disciplines, waarin getoetst wordt hoe goed je de disciplines beheerst.

Wat maakt jouw vak zo mooi?
Het is een geweldig vak! Elke dag is anders, het vak zit vol verassingen. Zo ben je onder andere bezig met hout, vijvers, beregening, verlichting en beplanting. En het mooiste moment is natuurlijk de glimlach van een trotse klant wanneer de tuin af is.

Guus werkt bij De Groot Hoveniers:
Guus werkte al bij De Groot Hoveniers voor hij begon met zijn opleiding Tuin- en landschapsinrichting niveau 4 aan het Helicon. Via een snuffelstage op het VMBO is hij begin 2017 bij ons begonnen als zaterdag- en vakantiemedewerker. Door de jaren heen is zijn rol aardig veranderd. Dit komt door zijn leergierige karakter. Guus heeft in de jaren dat hij hier werkt de oren van ons hoofd gevraagd. Gelukkig maar! Want daar heeft hij heel veel van geleerd en daardoor is hij nu een TOP werknemer voor ons. Inmiddels werkt Guus als “captain” van het zaterdagteam waarin hij maar liefst 4 mensen aanstuurt. Hij maakt de planning, controleert het werk en verzorgt de administratieve werkzaamheden. Niet niks vinden wij! Wij wensen Guus met het hele team van De Groot Hoveniers ontzettend veel succes in Graz. Zet ‘m op topper!