"Een super toffe en leerzame ervaring!"

Wedstrijdomschrijving:
Tijdens de wedstrijd in Graz ben ik 3 dagen bezig met vormgeven. Hierbij krijg ik verschillende opdrachten, variërend van het maken van een huisstijl en logo tot aan het ontwerpen van een volledige verpakking met bedrukking. Het meeste gebeurt op de computer, maar printen, plakken en snijden om een model te maken hoort er zeker bij.

Wat maakt jouw vak zo mooi?
Mijn creatieve ideeën vorm kunnen geven om daarmee anderen te kunnen helpen. Als mediavormgever ben je continu bezig met het ontwikkelen van on- en offline media-uitingen, overal waar je kijkt, bijna alles is wel door iemand vormgegeven.

Maico werkt bij Emotion:
Maico is bij ons begonnen als stagiaire, maar wij hadden al snel door dat wij een groot talent aan boord hadden gehaald. Daarom hebben wij Maico na zijn stage een contract aangeboden, want zo’n talent wil je niet zomaar laten gaan. We hebben erg gelachen met en om Maico. Zijn droge humor nam al gauw een mooie plek in binnen Emotion. Naast zijn geweldige instelling, heeft Maico ontzettend veel talent als vormgever. Maico, ontzettend veel succes gewenst namens heel Emotion. Wij hebben er alle vertrouwen in en gaan voor je duimen!