"Ik hoop een mooie tijd te beleven en natuurlijk beter worden in mijn vak."

Resultaat WorldSkills:

Behaalde plaats: 23e

Wedstrijdomschrijving:
Het werk van een tegelzetter bestaat uit: – het inrichten van de werkplek; – het controleren van materiaal, materieel en gereedschap; – het controleren en behandelen van de ondergrond; – het tegelwerk symmetrisch verdelen; – het lijmen en snijden van vloer- en wandtegels; – het zetten en snijden van wandtegels in de specie; – het leggen en snijden van vloertegels in de specie; – het afwerken van alle soorten tegelwerk.

Wat maakt jouw vak zo mooi?
Het mooie aan mijn beroep is dat je veel waardering krijgt voor het werk dat je maakt. Ook zie je elke dag weer resultaat van je werk.

Daan werkt bij Tegelhandel Loomans:
In januari 2021 is het zover: EuroSkills 2021 in Graz. Onze tegelzetter Daan Hooglugt gaat er ook daar wéér TEGENAAN! Het is namelijk niet de eerste keer dat Daan Hooglugt deelneemt aan een eindronde binnen zijn expertise als tegelzetter. In 2019 vertegenwoordigde hij ons land ook tijdens WorldSkills in Kazan. Iets waar wij als werkgever van Daan bijzonder trots op zijn. Van jongs af aan is Daan bij ons aan de slag. Zijn eerste meters maakte hij bij ons als leerbedrijf en sindsdien zijn er vele stappen gezet. Wij steunen Daan op alle mogelijke manieren. Denk aan intensieve begeleiding, extra trainingstijd, fysieke support tijdens (inter)nationale evenementen en wervende social media campagnes. Wij hopen dat Daan ook komend jaar weer het allerbeste in zichzelf naar boven haalt. Hij weet sowieso dat we apetrots op hem zijn. Dus daarom roepen we wederom uit volle borst: ERTEGENAAN DAAN!