Horeca, Bakkerij & Recreatie

Wat is de wedstrijdopdracht?

In de wedstrijd Horeca, Bakkerij & Recreatie laten de deelnemers zien dat ze fantastische gastheren/-vrouwen zijn, goed kunnen organiseren, door recreatieve activiteiten voor te bereiden en uit te voeren, productkennis bezitten; en basistechnieken beheersen van koken en bakken. Tijdens de wedstrijd wordt het vakteam dan ook uitgedaagd en beoordeeld op verschillende gebieden. Zoals de ontvangst en begeleiding van gasten en de smaak en bordpresentatie van een voorbereid gerecht. De wedstrijd is gebaseerd op de modules van het profiel Horeca, Bakkerij & Recreatie.

Voorronde Horeca, Bakkerij & Recreatie

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel leerlingen deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en neemt 2 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Leerlingen kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Horeca, Bakkerij & Recreatie

Het wedstrijdseizoen 2021-2022 is van start gegaan! Informatie over de kwalificatiewedstrijd is nu nog niet bekend. Naar verwachting is hier na de zomer alle relevante informatie te vinden over de kwalificatiewedstrijd. Houd de website in de gaten.

Finale Horeca, Bakkerij & Recreatie

Op donderdag 31 maart 2022 vinden de Skills Talents finales plaats tijdens Skills The Finals in de Jaarbeurs in Utrecht! Meer informatie over de finaledag volgt in het najaar.

Ga je naar het mbo?

Als je straks naar het mbo gaat kun je ook meedoen aan wedstrijden: Skills Heroes!
Deze wedstrijden van Skills Heroes sluiten aan op je huidige opleiding:

Horeca, Bakkerij & Recreatie wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden vmbo

Welke Skills Talents wedstrijden
worden er aangeboden?