Hoofdsponsor HANOS

HANOS is meer dan een internationale horecagroothandel. Bij HANOS vind je niet alleen horecabenodigdheden, maar ook culinaire inspiratie en kennis. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen.

Met 20 vestigingen in Nederland en België, vijf distributiecentra en ruim 4000 medewerkers, bedienen wij onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Samen met onze partners bieden wij onze klanten een exclusief en uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten en een excellente service. Met deze ingrediënten zorgen wij ervoor dat onze klanten iedere dag succesvol kunnen ondernemen.

“Vaktalenten die hun skills ontwikkelen voor een smaakvolle carrière, daar dragen we bij HANOS graag aan bij.”

Waarom samenwerken?

HANOS werkt al veel samen met verschillende scholen, o.a. door het aanbieden van stageplaatsen en BBL-trajecten. Ook organiseren we regelmatig rondleidingen, evenementen en gastcolleges voor studenten. Door de samenwerking met WorldSkills dragen we nog meer bij aan een duurzame verbinding tussen onderwijs en het bedrijfsleven én laten we zien wat wij vaktalenten te bieden hebben.

Wie is HANOS?

Vaktalenten die hun skills ontwikkelen, daar dragen we bij HANOS graag aan bij. Wij leiden jou zelf verder op, zodat jij over de juiste vakkennis beschikt, jij je verder kunt ontwikkelen en door kunt groeien. Wij willen je blijven inspireren tijdens je hele loopbaan bij HANOS, zodat jij elke dag het beste uit jezelf kunt halen en met plezier naar je werk gaat. Voor de winnaars hebben we dan ook een passende prijs; een baan mét opleidingsbudget!

Ook partner worden?