Hoofdsponsor HANOS

HANOS is er voor alle foodprofessionals. Hoe verschillend ze ook zijn, voor onze klanten is food de essentie van hun onderneming. Daarbij gaat het uiteraard om de ingrediënten en de creatieve gerechten die ze ermee bereiden, maar het is zoveel meer dan dat. Onze klanten maken het verschil niet alleen met het gerecht dat ze serveren, maar ook met de manier waarop ze hun gasten een beleving, inspiratie en aandacht geven.

Ook wij maken het verschil met ons vakmanschap, het begrip dat wij hebben voor onze klanten en de aandacht die we ze geven. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers staat aandacht centraal. Zij zijn het hart van onze organisatie en samen maken wij HANOS bijzonder.

Met 20 vestigingen in Nederland en België, vijf distributiecentra en ruim 4000 medewerkers, bedienen wij onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Samen met onze partners bieden wij onze klanten een exclusief en uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten en een excellente service. Met deze ingrediënten zorgen wij ervoor dat onze klanten iedere dag succesvol kunnen ondernemen.

“Vaktalenten die hun skills ontwikkelen voor een smaakvolle carrière, daar dragen we bij HANOS graag aan bij.”

Waarom samenwerken?

HANOS investeert duurzaam in samenwerkingsverbanden met verschillende scholen, o.a. door het aanbieden van stageplaatsen en BBL-trajecten. Ook organiseren we regelmatig rondleidingen, evenementen en gastcolleges voor studenten. Door de samenwerking met WorldSkills Netherlands dragen we nog meer bij aan een duurzame verbinding tussen onderwijs en het bedrijfsleven én laten we zien wat wij vaktalenten te bieden hebben.

Wie is HANOS?

Vaktalenten die hun skills ontwikkelen, daar dragen we bij HANOS graag aan bij. Wij leiden jou zelf verder op, zodat jij over de juiste vakkennis beschikt, jij je verder kunt ontwikkelen en door kunt groeien. Wij willen je blijven inspireren tijdens je hele loopbaan bij HANOS, zodat jij elke dag het beste uit jezelf kunt halen en met plezier naar je werk gaat. Als mensgerichte organisatie zetten wij ons in voor jouw werkgeluk.

Ook partner worden?