"Ik heb veel passie voor het vak, en ik ben er eigenlijk een beetje ingerold. Ik heb veel toekomstdromen zoals bijv. voor mezelf beginnen en mooie kunstzinnige dingen maken."

Resultaat EuroSkills:

Behaalde plaats: 8e
Medal of excellence: De kandidaat heeft een boven gemiddelde score behaald.

Bekijk de foto’s van Anne Eerdman

Hoe vond je het om aan Skills Heroes mee te doen? Hoe heb je de voorronde, kwalificatiewedstrijd en finale ervaren? Voldeed het aan je verwachtingen?

Spannend, maar heel leuk. Het voldeed aan mijn verwachtingen. Het was een hele ervaring.

Kijk je uit naar de trainingen? Hoe ga jij je kansen op internationaal succes vergroten?

Ja, ik vond dit ook erg leuk met het NK, dus ik kijk hier zeker naar uit. Ik ga er alles aandoen om het beste eruit te halen. Dus dat betekent ook in de vrije tijd oefenen.

Heb je zin in de wedstrijd? Wat verwacht je ervan? Kun je vertellen hoe je er naartoe leeft?

Ja ik heb er heel veel zin in, ik verwacht een beetje hetzelfde als het NK, maar dan meer. Ik ben veel aan het volgen van de Skills en alles eromheen, en zo leef ik ernaartoe.

Wat denk je met jouw deelname te bereiken?

Van alles, meer acceptatie rondom vrouwen in de ‘’mannenwereld’’ en voor mezelf gewoon veel groei en ontwikkeling in mijn vakgebied en op sociaal gebied etc. Ik hoop natuurlijk ook op een medaille die ik mee kan nemen naar huis.

Hoe vinden vrienden en familie het dat jij in Team Netherlands zit?

Ja, ze zijn allemaal super trots en vinden het erg leuk voor mij. Ze supporten mij dan ook heel erg.

Heb je een verhaal dat je graag wilt vertellen? Waarom heb je voor dit beroep gekozen? Wat drijft je? Wat zijn je toekomstdromen?

Ik heb veel passie voor het vak, en ik ben er eigenlijk een beetje ingerold. Ik heb veel toekomstdromen zoals voor mezelf beginnen en mooie kunstzinnige dingen maken.

Expert:

Deze kandidaat wordt begeleid door Johnny Serne