Hoofdsponsor Boels

Sinds 2018  is Boels Rental officieel hoofdsponsor van de Skills Heroes (mbo) vakwedstrijd Verkoopspecialist en Monteur mobiele werktuigen. Zowel de visie van Skills Heroes als Boels op jong talent maakt het een goede samenwerking om studenten te stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen tot professional.

“Wij vinden het belangrijk dat jong talent zichzelf kan ontwikkelen en hun kwaliteiten kunnen tonen. ”

Waarom samenwerken?

Boels is nummer 1 machineverhuurder binnen de Benelux. Als familiebedrijf zijn zij actief binnen 18 laden. Omdat Boels de ontwikkeling van personeel op alle niveaus belangrijk vindt bieden zij ook jonge talenten de mogelijkheid om zich om zich gedurende hun loopbaan verder te ontwikkelen tot specialist óf generalist. De wedstrijden van Skills Heroes zijn de perfecte manier voor studenten om in contact te komen met toekomstige potentiële werkgevers. Boels, als werkgever, kan op deze manier laten zien hoeveel verschillende banen er binnen hun organisatie zijn waar studenten op kunnen starten. 

Wie is Boels?

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. Ze hebben het grootste en breedste assortiment moderne machines en gereedschappen van topkwaliteit. Overal beschikbaar dankzij een groot netwerk lokale vestigingen of geleverd op locatie. Elk project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Boels denkt met u mee voor de beste huuroplossing. Ook wanneer de klant een uitzonderlijk verzoek heeft, is Boels uw partner.

Hoe zien we de samenwerking terug

Boels is hoofdleverancier voor het evenement Skills The Finals, er wordt deze twee dagen gebruik gemaakt van verschillende machines en materialen van Boels. Daarnaast is Boels hoofdsponsor en zullen er prijzen uitgereikt worden aan de winnaars van de twee wedstrijden.

Boels is partner van de wedstrijd:

Meer over Boels:

Ook partner worden?