Hoofdsponsor KCH

Werken in de retail is leuk en afwisselend. Op de winkelvloer heb je veel contact met mensen, is geen dag hetzelfde en gaan ontwikkelingen zoals digitalisering snel. Je zorgt er voor dat de juiste producten op voorraad zijn, presenteert deze mooi en met jouw vriendelijke uitstraling en goede advies verlaten mensen met een glimlach de winkel. In de retail zijn er veel verschillende functies: je kunt aan de slag als verkoopmedewerker, adviseur, visual merchandiser, manager of zelfstandig ondernemer. Werkgevers- en werknemersorganisaties werken samen in Stichting KCH en zetten zich in voor projecten die bijdragen aan de toekomst van de retail.
“Samen zetten we de retail op de kaart, laten we zien hoe leuk het is om te werken in de retail en zetten we iedereen in deze prachtige sector in hun kracht!”

Waarom samenwerken?

Stichting KCH wil jongeren laten zien dat het een goed idee is om te kiezen voor een baan in de retail en dat er veel toekomstmogelijkheden zijn die beginnen bij een (v)mbo-opleiding in die richting. Op ons Retailplein laten verschillende retailpartners jongeren via challenges en andere activiteiten op een laagdrempelig én leuke manier kennismaken met werken in de retail.

Wie is KCH?

Wij hebben passie voor het waarderen van mensen en de vaardigheden van mensen. Wij geloven in een leven lang ontwikkelen. KCH werkt nauw samen met ESS, examenleverancier voor mbo-opleidingen op het gebied van handel, mode, commercie, ondernemerschap, logistiek, wonen en luchtvaart.

KCH is partner van de wedstrijd:

Meer over KCH:

Ook partner worden?