Ondernemer Handel

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied.  Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

Als jong ondernemer worden de deelnemers in de wedstrijd OOndernemer Handel uitgedaagd om hun ondernemersdrift te laten zien. Zo brengen deelnemers in kaart wat er allemaal voor nodig is om een eigen bedrijf op te zetten en te runnen. Productkennis en de wijze waarop producten vermakt kunnen worden, wordt uitgewerkt in een plan. Als ondernemer moet je sterk in je schoenen staan, waardoor inzicht in de eigen kwaliteiten en valkuilen ook belangrijk is. Daarnaast wordt een beroep gedaan op de presentatieskills en moeten deelnemers hun ideeën overtuigend kunnen overdragen.

Voorronde Ondernemer Handel

Wil je de talenten van je studenten ontdekken en hen motiveren? Organiseer dan de voorrondes voor de vakwedstrijden op school! De voorronde-opdrachten kunnen worden gedownload uit het CRS en kosten slechts 1,5 tot 3 uur. Je kunt zoveel studenten laten deelnemen als je wilt. De winnaars gaan door naar de landelijke kwalificatiewedstrijden waar ze zullen strijden voor een plek in de finale!

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Ondernemer Handel

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

De informatie over de kwalificatiewedstrijd/finale wordt op een later moment bekendgemaakt.

Ondernemer Handel wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?