Hoofdsponsor Geberit

Geberit is met trots de hoofdsponsor voor de vakwedstrijd ‘Sanitaire- en verwarmingstechnicus’. Ook Remeha staat opnieuw klaar als hoofdsponsor voor deze wedstrijd. Geberit hecht enorm veel waarde aan kennisdeling en het enthousiasmeren van jongeren voor het installatievak. In een sector waar handen tekort zijn, zijn jongeren zeer gewild. Het is inspirerend om te zien hoe enthousiast jongeren zijn binnen dit vakgebied tijdens hun werk- en leertraject. Geberit koestert deze passie en streeft ernaar jongeren te begeleiden en te ondersteunen terwijl ze zich ontwikkelen in dit onmisbare vakgebied van sanitair.

“In een sector waar handen tekort zijn, zijn jongeren zeer gewild!”

Waarom samenwerken?

Bij Geberit draait alles om know-how. We geloven er sterk in om onze kennis niet voor onszelf te houden, maar juist beschikbaar te stellen aan jong talent in de installatietechniek. Dankzij dit partnerschap kan Geberit niet alleen haar kennis delen, maar ook een platform bieden waarop jonge talenten hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Samen met WorldSkills investeert Geberit in de toekomst van de installatiebranche door jongeren de kans te geven hun talent te ontplooien en een passie voor het vak te ontwikkelen.

Wie is Geberit?

Bij Geberit streven we naar innovatie en duurzaamheid in sanitairtechniek. We zijn toegewijd om een betrouwbare partner te zijn in sanitairtechniek en badkamerkeramiek. Naast ons hoogwaardige productassortiment bieden we in 30 eigen trainingscentra een breed scholingsaanbod, waar jaarlijks meer dan 30.000 professionals gebruik van maken. Geberit ondersteunt marktpartijen met klantgerichte oplossingen en project gerelateerd advies. Met enthousiasme dragen we bij aan de groei van jong talent in de installatietechniek en delen graag onze kennis om vaardigheden te vergroten.

Geberit is partner van de wedstrijd:

Meer over Geberit:

Ook partner worden?