Elektrotechnicus gebouwen

Wat is de wedstrijdopdracht?

Wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Om een idee te geven van de opdracht die studenten tijdens een voorronde, kwalificatiewedstrijd of finale uitvoeren geven we je een voorbeeld. Het hoeft dus niet zo te zijn dat jij of jouw studenten deze opdracht dit jaar krijgen.

De deelnemers gaan aan de slag met een installatie die bediend wordt door een FQ-regelaar. Kennis van een logisch relais en de daarbij behorende omschakelmogelijkheden zijn een vereiste.

Wat doe je als Elektrotechnicus gebouwen?

Als elektrotechnicus gebouwen zorg je voor een veilig (elektrotechnisch) werkklimaat in een woning- en/of utiliteitsomgeving. Dit zijn installaties zoals algemene besturings- en verdeelsystemen, licht- en krachtinstallaties, domotica, gebouwbeheerssystemen, data- en telecominstallaties en beveiligingsinstallaties. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en draagt dat gevoel over op de meewerkende monteurs. Je kunt goed samenwerken, streeft kwaliteit na van je eigen werk en dat van meewerkende monteurs. Je handelt adequaat bij werkopdrachten die onvolledig zijn of waarbij is uitgegaan van onjuiste veronderstellingen. Daarbij heb je een klantvriendelijke houding en werk je altijd volgens de voorschriften op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Voorronde Elektrotechnicus gebouwen

Voorrondes (periode mei-oktober) worden op school georganiseerd. Aan voorrondes mogen per vakwedstrijd zoveel studenten deelnemen als wenselijk. Winnaars van voorrondes hebben zich geselecteerd voor de volgende ronde. De landelijke kwalificatiewedstrijden. Voorronde-opdrachten worden gedownload vanuit het CRS en nemen ongeveer 3-4 uur in beslag. De beoordeling wordt ingevoerd in het CRS. Zo wordt een eerlijke winnaar bepaald.

Studenten kunnen meer informatie over de voorrondes opvragen bij hun docent.

Kwalificatiewedstrijd Elektrotechnicus gebouwen

I.v.m. COVID-19 zijn er in seizoen 2020-2021 geen kwalificatiewedstrijden. Meer informatie

Finale Elektrotechnicus gebouwen tijdens Skills The Finals

Lijst met deelnemers

Deelnemer Organisatie Begeleider Wedstrijddag
Anique Hoogeveen Drenthe College Jan Willem van Geffen 02-03-2021
Dennis van Aalst Rijn IJssel Michael Swager 02-03-2021
Hessel Feenstra ROC Friese Poort Jan Jongsma 02-03-2021
Niels Klein Severt ROC van Twente Tom van Huizen 02-03-2021
Stefan van Wanrooij ROC Tilburg Robert van Straalen 02-03-2021
Tom Mulling Aventus Bert Hulsbergen 02-03-2021
Boaz Poppelier ROC Nijmegen Sil Jonkers 03-03-2021
Dylan Pittens De Leijgraaf Kees Verkuijlen 03-03-2021
Jim van Son Curio Mark van Gils 03-03-2021
Robert-Jan Luiten Scalda Marco Kramer 03-03-2021
Tim Roedts Summa College Tom Peeters 03-03-2021
Walter Smienk Deltion College Johan van Dijk 03-03-2021

Wedstrijdlocatie

REMO
Reggesingel 50
7461AK Rijssen

Workshop Manager

De contactgegevens van je workshop manager ontvang je 4 tot 6 weken voor aanvang van je wedstrijd via de uitnodigingsmail.

Overige belangrijke informatie wordt 4 tot 6 weken voor je wedstrijddatum aan deze website toegevoegd. Dit is een dynamisch document, dus check regelmatig of er updates zijn! 7 dagen voorafgaand aan je wedstrijd is de factsheet definitief en zullen er geen wijzigingen meer worden aangebracht.

Elektrotechnicus gebouwen wordt mogelijk gemaakt door:

Wedstrijden

Terug naar overzicht Skills Heroes wedstrijden