Official Supplier WD-40

WD-40® producten zijn bij oudere generaties al jaren een bekend begrip. Van smeren, tot verwijderen van vuil en beschermen van allerlei nieuwe en bestaande apparaten, machines en gereedschappen. Voor elk probleem heeft WD-40 een oplossing!

 

We willen ook de jongere generatie een gesmeerde toekomst met onze producten tegemoet laten gaan. Hoe geweldig is het dan om als WorldSkills finalist met de neus in de boter te vallen?

 

Als Official Supplier van WorldSkills Netherlands sinds 2023, kunnen alle deelnemers voor de vakwedstrijden Autotechnicus, Sanitaire- en verwarmingstechnicus, Elektrotechnicus gebouwen en Fietstechnicus onbeperkt alle WD-40 producten uitproberen en inzetten om hun opdracht nog succesvoller uit te voeren. Met WD-40 producten op naar die podiumplek!

 

‘Door ons partnerschap met WorldSkills Netherlands, promoten wij dat ook de nieuwe generaties met onze producten apparaten, machines en gereedschappen een langere levensduur kunnen geven. Hierdoor helpen we allemaal een handje mee aan een duurzamere wereld.’

Waarom samenwerken?

De samenwerking is een win-win voor iedereen. Stichting WorldSkills Netherlands kan vmbo-leerlingen en mbo-studenten nóg beter ondersteunen, de scholieren zelf hebben extra items om hun uitdagingen tot een succes te maken en als merk krijgen wij de kans om onze producten al in een vroeg stadium te introduceren bij aanstaande vaklieden.

Door nieuwe generaties vaklieden én begeleiders voor, tijdens en na WorldSkills Netherlands, met onze producten kennis te laten maken, hopen wij ervoor te zorgen dat zij apparaten, machines en gereedschappen een langere levensduur kunnen geven. Hierdoor helpen we allemaal een handje mee aan een duurzamere wereld: Repair, don’t Replace!

Wie is WD-40?

In 1953, in een klein laboratorium in San Diego, Californië, begonnen drie medewerkers van Rocket Chemical Company aan de ontwikkeling van een lijn roestwerende oplosmiddelen en ontvetters voor gebruik in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Het kostte vele pogingen om de waterverdrijvende formule goed te krijgen, maar bij de 40e poging kregen ze het voor elkaar. WD-40® Multi-Use Product was geboren. De naam “WD-40” staat voor Water Displacement, 40e formule. Nu, 70 jaar later, zijn de producten over de hele wereld te verkrijgen.

Gratis WD-40 trainingspakket

We maken met onze producten graag het leven van elke monteur, elektricien, loonwerker, loodgieter en technicus een stukje makkelijker. Met gratis producten en trainingen voor scholen tillen we jou en je (mede)studenten naar een hoger niveau. Resultaat: een efficiënter werkproces voor jou en een geweldig eindproduct bij de klant!

Wil jij als leraar, decaan of begeleider onze producten ook in de klas uitproberen? Vraag dan hier het gratis WD-40 trainingsakket aan!

Hoe zien we de samenwerking terug

Meer over WD-40:

Ook partner worden?