Contact

Veelgestelde vragen

Vragen over Corona virus?

Extra hygiënemaatregelen op Skills The Finals: In de aanloop naar en tijdens Skills The Finals in Leeuwarden worden vanwege het corona virus de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) nauwlettend gevolgd en opgevolgd. Alle deelnemers, bezoekers en andere betrokkenen worden gedurende het event gewezen op de voorgenomen voorschriften en extra hygiënemaatregelen. Mochten er vanuit de overheid nieuwe maatregelen komen die ook gevolgen kunnen hebben voor dit NK voor beroepen, dan laten wij dat zo spoedig mogelijk weten. Directe navenante passende actie wordt dan direct ondernomen.

Het evenement is aangemeld bij de GGD. Er wordt gewerkt met 2 EHBO posten die onderdeel uitmaken van GGD Nederland.

Waar vindt Skills The Finals plaats?

In WTC, Leeuwarden.

Skills Heroes-finales: 4 t/m 6 maart.
Skills Talents-finales: 5 maart.

Adres WTC Leeuwarden:
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Hoe kom ik bij WTC Leeuwarden?

Het WTC Expo heeft een goede bereikbaarheid vanwege haar centrale ligging ten opzichte van de snelwegen met tevens een goede aansluiting op het openbaar vervoer. Vanuit alle richtingen staan borden die het WTC Expo aangeven. De hoofdentree voor onze evenementen is Entree West, welke u kunt bereiken via het Fryslânplein.

Vanaf treinstation Leeuwarden is het 3 minuten lopen naar het WTC gebouw. Meer informatie op 9292.nl.

Ik ben leerling of student, kan ik ook deelnemen aan Skills Talents of Skills Heroes?

Dat kan, leuk! Je kunt meedoen aan Skills Talents als je op school zit op het vmbo. Aan Skills Heroes kun je meedoen als je een mbo-opleiding doet. Vraag aan je docent of jouw school meedoet aan Skills Talents of Skills Heroes en of jij ook kunt deelnemen.

Voor wie is de LOB-Experience bedoeld?

De LOB-Experience is voor leerlingen en studenten van de bovenbouw, vo- en mbo-scholen. Zij kunnen er kennismaken met allerlei beroepen, studiekeuzemogelijkheden en de arbeidsmarkt. Als bezoeker van Skills The Finals kun jij ook de Play Your Skills activiteiten uit de LOB-Experience doen om te ontdekken waar je goed in bent en welk beroep bij je past.

Contactgegevens

WorldSkills Netherlands
Limaweg 25
2743 CB Waddinxveen

info@skillsthefinals.nl
Telefoon: 0172 211 120

Waar heb je een vraag over?

Parkeerinformatie

Bezoeken en aanmelden

Prijsuitreiking

LOB-Experience

Internationaal vervolg

Deelnemen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur ons een e-mail:
info@worldskillsnetherlands.nl

Locatie