Hoofdsponsor Remeha

Sinds 9 december 2021 is Remeha officieel hoofdsponsor van de Skills Heroes (mbo) vakwedstrijd sanitaire- en verwarmingstechnicus. Een van de speerpunten binnnen Remeha is het bevorderen van educatie en de interesse in techniek bij kinderen en jongvolwassenen vanaf de basisschool leeftijd tot en met de universiteit. Vanuit dit die doelstelling ondersteunt Remeha diverse onderwijsinitiatieven zoals de Sanitaire- en verwarmingstechnicus wedstrijd van WorldSkills Netherlands.

“Het is belangrijk dat de jonge vaktalenten zich ontwikkelen in de volledige breedte van het vak. Dus naast de traditionele CV ketel ook bekend raken met duurzame producten, zoals de (hybride) warmtepomp.”

Waarom samenwerken?

Remeha geeft met de samenwerking invulling aan de wens om nauwer betrokken te zijn bij het onderwijs en vaktalenten van de toekomst. Mark Vellinga is erg verheugd met de samenwerking. Vellinga: “Het opleiden van de installateur van morgen is cruciaal in het daadwerkelijk laten slagen van de energietransitie. We zijn blij dat we door de samenwerking met WorldSkills Netherlands kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jong vaktalent.“  

Wie is Remeha?

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte, warm water en koeling, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen de in Apeldoorn gevestigde BDR Thermea Group, met 6.200 medewerkers actief in meer dan 100 landen in de wereld.

Hoe zien we de samenwerking terug

Remeha is partner van de wedstrijd:

Meer over Remeha:

Ook partner worden?