Hoofdsponsor Pon

Pon is officieel hoofdsponsor van de Skills Heroes vakwedstrijd autotechnicus. Pon is een van de grootste bedrijven in Nederland met een omzet van meer dan € 8,1 miljard en ruim 16.500 medewerkers wereldwijd, van wie 6.000 in Nederland. Pon werkt vanuit honderden locaties in 65 landen. Ze staan midden in de maatschappij en spelen in op trends als verstedelijking, elektrificatie, duurzaamheid en digitalisering. Ook ondersteunen ze tal van maatschappelijke initiatieven en zijn actief op het gebied van maatschappelijke sponsoring, waarvan Skills Heroes er een is.

‘’De samenwerking met Skills helpt om de beste talenten al voor hun afstuderen enthousiast te maken voor een baan bij de dealers.’’

Langdurige samenwerking

De samenwerking rondom Skills Heroes werd steeds professioneler en is al zo’n 6 jaar vastgelegd in een sponsorcontract. Dat werd in het voorjaar wederom verlengd en geldt voor twee schoolseizoenen, tot 2024. Beide partijen zetten zich in om vakmanschap en autotechniek in het bijzonder te promoten onder jongeren. Een maatschappelijk doel, met urgentie voor Pon en de dealers: een oplossing bieden voor het tekort aan technici in de branche en de eigen bedrijven. De samenwerking met Skills helpt om de beste talenten al voor hun afstuderen enthousiast te maken voor een baan bij de dealers. Pon Academy faciliteert met een training op de Pon Academy, wedstrijdopdrachten, jurering, voertuigen en materialen.

Wie is Pon?

Pon is wereldwijd actief op het gebied van mobiliteitsproducten, -diensten en -oplossingen en biedt ook honderden industriële oplossingen. In 1895 begonnen als kleinschalig familiebedrijf, groot geworden als handelshuis, bekendheid verworven als autohandelaar en inmiddels toonaangevend in tal van markten. Al meer dan 125 jaar zetten we mensen en goederen in beweging.

Hoe zien we de samenwerking terug

Pon is partner van de wedstrijd:

Meer over:

Ook partner worden?