Official supplier Héman Horecaverhuur

Héman Horecaverhuur is er voor iedereen. Wij zijn de partij voor al jouw party- en horecabenodigdheden. Wij staan dan ook bij elke partij voor je klaar, zodat je het nooit alleen hoeft te doen. Daarnaast zorgen wij er niet alleen voor dat onze klanten ondersteund worden in hun partijen, maar zijn wij er ook voor de maatschappij. Zo zetten wij ons in om ons steentje bij te dragen aan goede doelen, zorgen wij ervoor dat mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan de slag kunnen en houden wij ons bezig met het voortdurend verduurzamen van onze processen. Dit met het oog op de toekomst zodat de nieuwe generatie vakmensen en ondernemers op een goede manier vorm kunnen blijven geven aan onze branche.

“Met de samenwerking met WorldSkills Netherlands willen we ervoor zorgen dat jonge vakmensen net dat extra zetje krijgen om te floreren in hun vakgebied en ervoor te zorgen dat zij kunnen laten zien wat ze te bieden hebben.”

Waarom samenwerken?

Héman Horecaverhuur wil graag een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van jonge vakmensen. Zij zijn namelijk onze potentiële toekomstige collega’s. Wij investeren dan ook in duurzame samenwerkingsverbanden met verschillende scholen door o.a. het aanbieden van stages en BBL- trajecten. Dit is dan ook de reden waarom wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan met WorldSkills Netherlands. Wij werken al vanaf het begin van WorldSkills Netherlands samen, omdat wij het inspirerend vinden als ondernemers/organisaties hun nek uitsteken om een nieuw event/concept te ontwikkelen. Wij helpen ondernemers/organisaties graag met het opstarten, waarbij wij ons meer als partner dan als leverancier opstellen. Met deze samenwerking willen we er dan ook voor zorgen dat jonge vakmensen net dat extra zetje krijgen om te floreren in hun vakgebied en ervoor te zorgen dat zij kunnen laten zien wat ze te bieden hebben.

Wie is Héman Horecaverhuur?

Héman Horecaverhuur: de partij voor al jouw party- en horecabenodigdheden. Van koffielepeltje tot podium en van stoelen tot keukenapparatuur. Dit doen wij voor zakelijke én particuliere klanten. Onze missie? Bij elke partij staan wij voor je klaar, zodat je het nooit alleen hoeft te doen. We geven advies, halen of brengen de materialen bij je op en bieden complete op- en afbouw aan. Zelfs de afwas nemen we van je over.

Wil je meer dan alleen mastiek en meubilair huren? Dan ben je bij BloemBloem aan het juiste adres. Onze collega’s verzorgen de hele inrichting van evenementen, themafeesten of beurzen en congressen in elke gewenste sfeer. Dit doen we met eigen meubilair, decorstukken en de (bloem)stylisten maken de mooiste bloemdecoraties. We denken met je mee en nemen je mee van idee naar concept en van concept naar een volledig ingerichte eventlocatie. 

Héman Horecaverhuur is partner van de wedstrijd:

Meer over Héman Horecaverhuur:

Ook partner worden?