Nomineer jouw docent voor Skills Heroes Docenten Bokaal 2023!

19 januari 2023 | Skills Heroes

Docenten die zich binnen Skills Heroes inzetten voor de talentontwikkeling en vakwedstrijden van hun studenten verdienen een groot compliment. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom reikt WorldSkills Netherlands tijdens de prijsuitreiking op vrijdag 24 maart 2023 voor de tweede keer de Skills Heroes Docenten Bokaal uit.

Afgelopen jaar werd de Skills Heroes Bokaal voor de eerste keer uitgereikt. De winnaar was Froukje Dijkstra van ROC Friese Poort. Froukje doet al jaren mee aan Skills Heroes en heeft maar liefst drie kapper studenten aan een gouden medaille geholpen.

We spraken Froukje over haar overwinning van afgelopen jaar.

Als SkillsHeroes docent doe je alles voor de studenten en zet je hen altijd voorop, waardoor je je als docent enigszins wegcijfert. Als dan de waardering richting jou wordt uitgesproken, is dat heel bijzonder. Dat voelt echt als een kroon op je werk.”

Zo kijkt Froukje Dijkstra terug op het winnen van de Skills Heroes Docenten Bokaal 2022. Ze geeft ook aan dat ze de bokaal een mooie aanwinst voor Skills Heroes vindt. Hiermee wordt de tomeloze inzet en het harde werken van docenten achter de schermen zichtbaar gemaakt.

Als docent ben je vaak heel bevlogen met je studenten. Als een collega dit ook daadwerkelijk ziet én erkent door je op te geven voor deze mooie prijs krijg je daar haast vleugels van!”

Froukje hoopt ook dat de volgende winnaar volop kan genieten van het moment en trots durft te zijn op wat hij of zij de studenten brengt. “Zonder docent geen succesvolle student,” aldus Froukje.

Skills coördinatoren kunnen vanaf nu twee docenten nomineren die dit jaar voor de bokaal in aanmerking komen. Ken jij twee docenten die uitblinken in zijn of haar coachende en motiverende rol en een echte steun en toeverlaat is voor zijn of haar studenten? Nomineer deze collega ’s dan uiterlijk woensdag 15 februari via het nominatieformulier.

Het nominatieformulier is gesloten. Wij willen iedereen bedanken voor de mooie inzendingen. Op vrijdag 24 maart maken wij de winnaar van de Skills Heroes Docenten Bokaal 2023 bekend! 

 

Connect:

Laatste nieuws

Bart Willems wint Best of Excellence Award voor de tweede keer!

Op maandag 15 mei won Bart Willems, student Lassen bij Vakopleiding Techniek en ROC Nijmegen, de Best of Excellence Award. De award wordt jaarlijks door WorldSkills Netherlands uitgereikt aan de mbo-student die in de finale van Skills Heroes, de vakwedstrijden voor...

MBO Ambassadeursgala – Livestream

Vanavond is het mbo Ambassadeursgala in Apeldoorn met o.a. de uitreiking van de Best Of Excellence award. Wie wint ‘m dit jaar?! Kijk allemaal vanavond om 18:30 uur via de livestream.

Team Netherlands maakt zich klaar voor EK in Polen

22 mbo-studenten vertegenwoordigen Nederland tijdens EuroSkills Gdańsk 2023, de Europese Kampioenschappen voor beroepen. Van 5 tot en met 9 september neemt Team Netherlands het in Polen op tegen studenten uit heel Europa. De komende maanden trainen de teamleden elk...

Bij HANOS kun je heel veel kanten op

Je kent ze misschien wel van de paarse vrachtwagens: HANOS, de internationale horecagroothandel. Maar wat dit mooie bedrijf qua werk allemaal te bieden heeft, dát is niet bij iedereen bekend. Dus vertelt Nanda Dekker van HANOS er graag meer over en doet ze uit de...

Videos

Nieuwsbrief