Skills Heroes Docenten Bokaal

Nomineer jouw docent voor de Skills Heroes Docenten Bokaal 2024!

Nomineer nu maximaal vijf docenten die zich op bijzondere wijze hebben ingezet in het Skills Heroes-traject door hun uitzonderlijke begeleiding van deelnemende studenten. 

We vragen je in een korte toelichting te beschrijven waarom deze docent(en) de Docenten Bokaal van 2024 verdient(en). Deze erkenning is niet alleen voor hun begeleiding en passie maar viert ook de gezamenlijke inspanningen en successen van het beroepsonderwijs. 

Een deskundige vakjury zal uit alle inzendingen drie genomineerden selecteren. Tijdens de prijsuitreiking van Skills The Finals op 22 maart 2024 wordt bekendgemaakt welke van deze drie de eer heeft de Docenten Bokaal te ontvangen. 

Dit jaar richt de Docenten Bokaal zich niet op individuele prestaties, maar op de collectieve bijdrage van alle docenten aan het succes van het beroepsonderwijs. 

Wie zal deze eer hebben om namens alle docenten de Docenten Bokaal in ontvangst te nemen? 

Vul het nominatieformulier in vóór de deadline op 28 februari. Na een zorgvuldige selectie zullen we de top 3 nominaties delen via onze website en social media.

Je kan per formulier maximaal 1 docent opgeven. De Docenten Bokaal gaat over waardering tonen en uitspreken. Je kunt de inhoud delen met je docent.
Let op: quotes en foto’s kunnen gedeeld worden via de online media van WSNL.

Verhaalfomulier Skills Heroes Docenten Pluim

"*" geeft vereiste velden aan

Eigen gegevens skills coördinator

Gegevens docent voor Docenten Pluim

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 6.