Hoofdsponsor BENU

Sinds …. is BENU officieel hoofdsponsor de Skills Heroes (mbo) vakwedstrijd apothekersassistent. BENU Apotheken B.V. is met meer dan 365 BENU Apotheken de grootste keten van apotheken in Nederland. In de samenwerking met WorldSkills Netherlands branden zij de volledige wedstrijdvloer, bieden deelnemers een workshop aan en de winnaar van de wedstrijd krijgt een baangarantie aangeboden.

“Sponsor zijn van deze wedstrijd past goed in onze ambitie om studenten te laten zien dat BENU een aantrekkelijke werkgever is.”

“Uiteraard heeft het sponsorschap voordelen voor ons. We krijgen bijvoorbeeld inzicht in wie de beste studenten van de verschillende opleidingen zijn.”

Waarom samenwerken?

We spraken BENU, hoofdsponsor van de wedstrijd apothekersassistent, over hun partnerschap. Wat doen ze om het meest haalbare uit het partnerschap te halen? Ze bieden bijvoorbeeld een cheque voor een baangarantie bij BENU aan en werken mee aan het schrijven van de wedstrijdopdrachten, zitten in de jury en geven een workshop aan finalisten.

Wie is BENU?

Met ruim 3,4 miljoen klanten en 3.500 medewerkers is BENU één van de toonaangevende zorgverleners van Nederland. Door kennisuitwisseling, moderne oplossingen en samenwerking met artsen, verpleegkundigen en andere specialisten, maken zij zorg slimmer, persoonlijker en toegankelijker. 

Hoe zien we de samenwerking terug

Benu is partner van de wedstrijd:

Meer over Benu:

Ook partner worden?