Wedstrijdpartner BENU

WorldSkills Netherlands heeft een mooie samenwerking met BENU voor de Skills Heroes (mbo) vakwedstrijd apothekersassistent. Bekijk op deze pagina meer over het partnerschap.

Lees verder

Wie is BENU?

Onderstaande partnerpakketten geven de mogelijkheden weer. Liever nog kijken we naar hoe we kunnen helpen. We kunnen samen naar de samenwerkingsmogelijkheden voor uw organisatie kijken.

“Als grootste werkgever in de branche vinden wij het belangrijk dat studenten trots zijn op het vak waar ze voor leren en dit kunnen laten zien. Zo’n wedstrijd draagt daar natuurlijk aan bij. Sponsor zijn van deze wedstrijd past goed in onze ambitie om studenten te laten zien dat BENU een aantrekkelijke werkgever is.”

Innovatie staat bij BENU hoog in het vaandel. Wij geloven erin dat we met continue verbetering en vernieuwing onze klant steeds een stapje meer kunnen bieden dan dat hij verwacht. Deze wil om continu te verbeteren en vernieuwen herkennen we in de motivatie van veel studenten ook, daar kunnen BENU en de studenten elkaar dus goed in versterken.

“Uiteraard heeft het sponsorschap voordelen voor ons. We krijgen bijvoorbeeld inzicht in wie de beste studenten van de verschillende opleidingen zijn.”

BENU over het partnerschap

We spraken BENU, hoofdsponsor van de wedstrijd apothekersassistent, over hun partnerschap. Wat doen ze om het meest haalbare uit het partnerschap te halen? Ze bieden bijvoorbeeld een cheque voor een baangarantie bij BENU aan en werken mee aan het schrijven van de wedstrijdopdrachten, zitten in de jury en geven een workshop aan finalisten om ze klaar te stomen voor de finale. Meer weten over de samenwerking met BENU? Lees hieronder verder:

Soort partnerschap

BENU is wedstrijdpartner van de wedstrijd apothekersassistent. Zij zijn hoofdsponsor van deze wedstrijd. In ruil daarvoor krijgen zij standaard pakketafspraken zoals zichtbaarheid in en rechtenvrijgebruik van foto’s, zichtbaarheid in video’s zoals de aftermovie en sponsorenvideo, maar ook de mogelijkheid de wedstrijdvloer te branden en artikelen te leveren voor gebruik tijdens de wedstrijd. Er zijn daarnaast tal van mogelijkheden op maat, zoals het jureren tijdens een wedstrijd en het schrijven van de wedstrijdopdracht.

Ook partner worden?