Entree Horeca, voeding of voedingsindustrie (team)

Wat is de wedstrijdopdracht?

De wedstrijdopdrachten verschillen per jaar. Enerzijds spelen deze in op de trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Anderzijds doen deze een beroep op zowel de vakkennis, vakvaardigheden als vakoverstijgende vaardigheden (21ste-eeuwse vaardigheden) van de deelnemer.

In deze wedstrijd werken de deelnemers (team) in de keuken en bereiden zij verschillende gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een voor-hoofd-en nagerecht. De gerechten moeten niet alleen smaakvol zijn, maar ook een lust voor het oog. Daarnaast is het belangrijk dat de teams kunnen werken volgens een planning. Om tot een smaakvol eindresultaat te komen is daarnaast samenwerken, een goede communicatie en hygiënisch werken van belang.

Finale Entree Horeca, Voeding of Voedingsindustrie (team) tijdens Skills The Finals

Lijst met deelnemers

Finalisten worden op alfabetische volgorde weergegeven.

Deelnemer Organisatie Begeleider Wedstrijddag
Maksym Linevych & Maria Yermak Deltion College Kevin Van Heun 29-02-2024 - 09:00 - 12:30
Hermon H Shimendi & Nikita Roest Firda Frank de Wilt 29-02-2024 - 09:00 - 12:30
Ceren Tasci & Elsa Nisa Ibis MBO Amersfoort JP van Van Hoorn 29-02-2024 - 09:00 - 12:30
Elif Ulaş & Meva Çetin mboRijnland Vincent Kapaan 29-02-2024 - 09:00 - 12:30
Hamid Ramozi & Rojda Hagi ROC Midden Nederland Ronald de Boer 29-02-2024 - 09:00 - 12:30
Ismail al Ahmad & Mohammed van Yousef ROC Nijmegen Ellen Macco 29-02-2024 - 09:00 - 12:30
Rosalie Kimberly Christ & Xavi Bon ROC van Amsterdam George Klooster 29-02-2024 - 09:00 - 12:30
Tim Getkate & Wessel Stegeman ROC van Twente Diny Winters 29-02-2024 - 09:00 - 12:30
Natt Ruthan & Rhynell Matthias Windster Albeda Brando Lemans 29-02-2024 - 12:30 - 16:00
Najma Nuradin Ali & Yafit Amine Koning Willem I College Marlijn Geenen 29-02-2024 - 12:30 - 16:00
Krystian Tomasiak & Mootje Alali Scalda Len Eversdijk 29-02-2024 - 12:30 - 16:00
Andrei Buluc & Ramziya Ousko Summa College Marijke van Bokhoven 29-02-2024 - 12:30 - 16:00
Mustafa Yilmaz & Sabine Beugelsdijk Zadkine Geert Heester 29-02-2024 - 12:30 - 16:00

Wedstrijdlocatie

Deltion College
Mozartlaan 15
8031 AA Zwolle

Algemene tekst

Entree Horeca, voeding of voedingsindustrie (team) wordt mogelijk gemaakt door:

Bekijk de achtdelige serie "Skills - The road to Excellence", gepresenteerd door Bruno Prent en Stephanie van Eer. In deze serie laten we je zien wat er op je af komt wanneer je deelneemt aan de Skills wedstrijden, van de kwalificaties tot aan de finales.
Elke woensdag 15u een nieuwe aflevering!

Wedstrijden mbo

Welke Skills Heroes wedstrijden
worden er aangeboden?