Wedstrijdpartner

Direct contact als wedstrijdpartner

Samen bereik je meer. Met onze wedstrijdpartners kunnen we een mooie wedstrijd neerzetten. Creëer betrokkenheid en zichtbaarheid gedurende het hele wedstrijdjaar, direct contact met studenten en docenten, product branding en bijvoorbeeld ruimte voor het verstrekken van prijzen zoals het aanbieden van stages, opleidingsbudgetten en gereedschap. Associeer je met de van top jong vakmanschap en zet jezelf voor een beroep op de kaart bij docent, student en werkgever.

Kom in direct contact met leerlingen, studenten en docenten en zoek de directe verbintenis op! Als wedstrijdpartner verbind je je onlosmakelijk aan een van de 60 vakwedstrijden. Zo ben je betrokken bij de ontwikkeling van vaktalent en ben je als partner van onschatbare waarde tijdens het wedstrijdseizoen voor de deelnemers en hun begeleiders.

 

Diverse doelgroepen

Voor u als partner is dit dé gelegenheid om de top van jong vakmanschap en hun docenten kennis te laten maken met uw bedrijf en producten. Een wedstrijdpartner bouwt een hechte relatie op met de  deelnemende jongeren tijdens de voorronde van een wedstrijd. Tijdens de kwalificatiewedstrijd en finale wordt deze band versterkt.

 

Neem contact met ons op

WorldSkills Netherlands biedt haar partners pakketten, maar ook maatwerk om aan de behoeftes van jou als bedrijf te voldoen.
Meer weten of in gesprek gaan over een aangepaste vorm?

Lees meer over onze samenwerkingen

Diverse partners hebben zich inmiddels verbonden aan een wedstrijd zoals: Benu, PON en Festo. Samen met de ondersteuning van wedstrijdpartners kunnen de vakwedstrijden voor het (v)mbo met meer impact en opbrengst voor beide partijen worden georganiseerd. Lees hieronder meer over de samenwerkingen met onze partners:

BENU

Als grootste werkgever in de branche vinden wij het belangrijk dat studenten trots zijn op het vak waar ze voor leren en dit kunnen laten zien. Zo’n wedstrijd draagt daar natuurlijk aan bij. Sponsor zijn van deze wedstrijd past goed in onze ambitie om studenten te laten zien dat BENU een aantrekkelijke werkgever is. Uiteraard heeft het sponsorschap ook voordelen voor ons. Lees meer…

Festo

Festo is marktleider in automatiseringstechniek en investeert met de afdeling ‘Didactic’ in het onderwijs die de beroepsbevolking van morgen klaarstoomt voor de industrie. Daarom vindt Festo het belangrijk betrokken te zijn bij initiatieven zoals de vakwedstrijden. Festo is van mening dat technisch talent de kans moet krijgen zich te ontwikkelen. Lees meer…

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland vindt beroepstrots belangrijk. De bouw en infra sector creëert en daarvoor zijn goed opgeleide vakmensen nodig. WorldSkills Netherlands is een prachtig podium om kennis en vakmanschap zichtbaar te maken en andere jongeren enthousiast te maken voor een beroep in de bouw of infra. Lees meer…

Meer informatie & contact

Neem direct contact op met Swen Peeters of Ronald van Es, accountmanagers van WorldSkills Netherlands: vul je vraag in, of doe een verzoek tot terugbellen door het formulier in te vullen.