Preferred Supplier Würth

Sinds september 2022 is Würth Nederland officieel preferred supplier van de Skills Heroes (mbo) vakwedstrijden CNC frezer, bouwtimmeren, fietstechnicus en sanitaire- en verwarmingstechnicus. Een belangrijk speerpunt binnen Würth Nederland is om jonge mensen te interesseren voor techniek en de educatie op dit gebied te ondersteunen. Vanuit die gedachte zijn zij uit volle overtuiging het partnerschap met WorldSkills Netherlands aangegaan.

“Door de samenwerking met WorldSkills Netherlands geven we inhoud aan onze overtuiging dat het belangrijk is jonge mensen enthousiast te maken voor techniek en hen te ondersteunen bij hun opleiding.”

 

Waarom samenwerken?

Würth beschikt over een breed assortiment producten en gereedschappen voor elke denkbare klus. De professionele vakman gaat voor het betere werk dus altijd naar Würth. Mark Lankhaar, Manager Product, Inkoop & Marketing: “Vanuit die positie hebben we ervoor gekozen om de vakwedstrijden voor een aantal specifieke beroepen te ondersteunen met materialen: CNC frezer, bouwtimmeren, fietstechnicus en sanitaire- en verwarmingstechnicus. Daarnaast zullen onze producttrainers de deelnemers bijstaan met trainingen en workshops op het gebied van onder meer producttoepassing.”

Wie is Würth​?

Würth Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Duitse Würth-Groep. De Würth-Groep is met haar kernactiviteit, de internationale handel in C-parts, wereldwijd marktleider. Het assortiment van Würth is te breed om op te noemen en omvat naast de bekende montage- en bevestigingsmaterialen producten, diensten en services voor elk vakgebied. De Würth-Groep is wereldwijd actief en bestaat uit ruim 400 ondernemingen in 80 landen met meer dan 84.000 medewerkers, waarvan ongeveer 600 in Nederland. De producten, diensten en services van Würth zijn in Nederland via ca. 300 vertegenwoordigers, de online Shop en in 38 shops door heel Nederland verkrijgbaar.

Würth is preferred supplier van de wedstrijden:

Meer over Würth:

Ook partner worden?