Wie wint de Best of Excellence Award 2023?

3 april 2023 | Blog, Nieuws

Nog meer goed nieuws voor 11 Skills Heroes gouden medaillewinnaars! Op maandag 15 mei 2023 reikt WorldSkills Netherlands de Best of Excellence Award uit tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2023. De tien Skills Heroes-kampioenen met de hoogste scores in hun wedstrijd en in vergelijking met de scores in de andere vakfinales, zijn genomineerd. Omdat één team bij de genomineerden hoort, maken 11 studenten kans op de award.

De genomineerden in willekeurige volgorde:

NaamOrganisatieVakwedstrijden
Sybo Martens & Stefan de RooAventusMechatronicus (team)
Çağla KayaFriesland CollegeJunior Stylist
Jorn NieuwenhuismboRijnlandPatissier
Sam StrijbisROC Horizon CollegeSanitaire- en verwarmingstechnicus
Richard van AsdonckROC Midden NederlandAutotechnicus
Bart WillemnsROC NijmegenLasser TIG
Jirki HendricksROC van AmsterdamCNC Frezer
Dominique ReemnetROC van Amsterdam Hotelreceptionist
Dorethy HassinkROC van TwenteOnderwijsassistent
Dave PlaggenmarschROC van TwenteStukadoor

De Best of Excellence Award is één van de vijf prijzen die uitgereikt wordt tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala op maandag 15 mei. Dit event is om 18.30 uur live te bekijken op youtube.com/ditismbo en wordt gepresenteerd door Jan Versteegh. De genomineerden, hun begeleiders en Skills coördinatoren zijn uitgenodigd voor deze bijzonder feestelijke avond in theater Orpheus in Apeldoorn. Het Dit is mbo Ambassadeursgala is een initiatief van de MBO Raad, waar SBB, WorldSkills Netherlands, de AOb en BVMBO een bijdrage aan leveren. Houd onze social mediakanalen in de gaten om te zien wie dit jaar de Best of Excellence Award wint.

Connect:

Laatste nieuws

Best of Excellence Award 2024 genomineerden

Nog meer goed nieuws voor 10 Skills Heroes goudenmedaillewinnaars! Op maandag 13 mei 2024 reikt WorldSkills Netherlands de Best of Excellence Award uit tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2024. De tien Skills Heroes-kampioenen met de hoogste scores in hun...

Videos

Nieuwsbrief