Miryanne Ruijs wint Berg Award 2023 voor uitzonderlijke inzet bij EuroSkills Gdansk

30 november 2023 | Team NL

Donderdagavond 30 november ontving Nederlands Kampioen kok Miryanne Ruijs (Koning Willem 1 College) tijdens het Team Netherlands afscheidsfeest de Berg Award 2023. Miryanne ontving de prijs voor haar buitengewone inspanning in de periode voorafgaand aan en tijdens EuroSkills Gdansk 2023. Gastvrouw Laura van Oort (Mbo Rijnland), boulanger Damon van den Berg (Summa College), hovenier Willem Mateman (Aeres MBO) en sanitaire- en verwarmingstechnicus Sam Strijbis (ROC Horizon College) kregen een bijzondere vermelding als genomineerden van de award. De Berg award werd toegekend door een jury van experts.

Vanaf de allereerste dag in het Team Netherlands traject heeft Myrianne zich onderscheiden als een voorbeeld voor haar medekandidaten. Ze fungeerde als een verbindende factor, helpdesk, meedenker en aanjager binnen het team. Haar positieve instelling was een constante bron van inspiratie, zelfs tijdens haar eigen uitdagende wedstrijd in Gdansk, waar ze tevens fungeerde als vraagbaak voor vele anderen. Met grote vreugde deelde de jury hun unanieme overtuiging dat Myrianne de zeer verdiende ontvanger van de Berg Award 2023 zou moeten zijn. Haar toewijding en bijdrage aan het Team Netherlands traject zijn buitengewoon en verdienen erkenning.

Connect:

Laatste nieuws

Best of Excellence Award 2024 genomineerden

Nog meer goed nieuws voor 10 Skills Heroes goudenmedaillewinnaars! Op maandag 13 mei 2024 reikt WorldSkills Netherlands de Best of Excellence Award uit tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2024. De tien Skills Heroes-kampioenen met de hoogste scores in hun...

Videos

Nieuwsbrief