Praktische informatie finale Skills Talents

26 februari 2020 | Skills Talents

Nog een week en dan is de nationale finale van Skills Talents! Alle provinciale kampioenschappen zijn geweest, alle finalisten en teamcoaches zijn bekend. Kortom, we zijn er helemaal klaar voor!

Het WTC Leeuwarden wordt volgende week omgebouwd van een kale beurshal tot mooi wedstrijdcomplex waarin op donderdag 5 maart 327 vmbo-finalisten de strijd aan gaan om beste vakteam van Nederland te worden. Daarnaast strijden zij ook voor de titel ‘beste provincieteam’. Naast deze wedstrijden vinden ook de drie-daagse wedstrijden van Skills Heroes (mbo) plaats.

Alle provincieteams worden opgehaald met een bus. De bustijden staan op de website van Skills Talents op de pagina van jouw provincie (bij het kopje finale onderaan de pagina). Kijk goed wanneer jij vertrekt!

Leuk om te vermelden dat we ook dit jaar weer twee teams van Skills Caribbean mogen ontvangen. Zij hebben op de eilanden Bonaire en Sint Maarten voorrondes gehouden en komen met een team van Bouwen, Wonen & Interieur én een team van Horeca, Bakkerij & Recreatie naar Leeuwarden op 5 maart!

Alle teamcoaches zijn bekend. Ieder provincieteam heeft twee teamcoaches die de deelnemers tijdens de wedstrijddag begeleiden en waar je als deelnemer vragen aan mag stellen. De teamcoaches zijn herkenbaar aan de zwarte T-shirts met de naam ‘TEAMCOACH’ en de naam van hun provincie achterop hun shirt.

Alle informatie omtrent de finale is terug te vinden op de website. Mocht je iets niet kunnen vinden, stuur dan een mailtje naar info@skillstalents.nl of bel naar 088 080 8882.

Connect:

Laatste nieuws

Best of Excellence Award 2024 genomineerden

Nog meer goed nieuws voor 10 Skills Heroes goudenmedaillewinnaars! Op maandag 13 mei 2024 reikt WorldSkills Netherlands de Best of Excellence Award uit tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2024. De tien Skills Heroes-kampioenen met de hoogste scores in hun...

René Smit, winnaar van de Ir. W. Maas Geesteranusprijs 2024

In 2024 heeft de jury van het Ir. W. Maas Geesteranus Fonds besloten de prijs uit te reiken aan praktijkinstructeur René Smit van het Kempenhorst College in Oirschot. De winnaar is daarmee benoemd tot de meest inspirerende VMBO docent / praktijkinstructeur in het...

Skills The Finals 2024: 73 mbo kampioenen

Nederland heeft er 73 nieuwe vakkampioenen bij! Tijdens Skills The Finals streden ruim 600 mbo-studenten om de beste te zijn in hun vakgebied. Vanavond werden de medailles uitgereikt op het immense podium in de Brabanthallen, met ruim 4.000 bezoekers in de zaal....

Skills The Finals 2024: 20 vmbo kampioenen!

20 vmbo-leerlingen en één regioteam kunnen zich nu Nederlands Kampioen noemen. Tijdens Skills The Finals op donderdag 21 maart streden 160 finalisten in duo’s om de beste te worden in hun vakgebied! In aanloop naar de finales van Skills Talents, deden duizenden...

Videos

Nieuwsbrief