PON Acadamy organiseert voorronde autotechniek

23 oktober 2021 | Skills Heroes

Op zaterdag 23 oktober organiseerde PON Academy de voorronde autotechniek i.s.m. ROC van Amsterdam bij de PON Audi vestiging in Amsterdam. Promoteam-lid Laura Kortekaas bezocht zaterdagochtend de locatie om verslag te doen van de wedstrijd. Tijdens haar bezoek sprak zij kort met Yassir. Yassir is 21 jaar oud en zit in zijn derde jaar autotechniek aan het ROC van Amsterdam. Yassir werd door zijn leraar gevraag om mee te doen aan Skills Heroes. “Dat leek mij heel vet, dus nu sta ik hier. Ik ben net klaar met de voorronde opdracht. Vooral het eerste deel was pittig. Echt een hersenkraker!” Als Laura hem vraagt waarom hij gekozen heeft voor het vak autotechniek antwoordt hij: “ik sleutel al vanaf jongs af aan aan auto’s, fietsen en scooters. Ik heb het van mijn vader! Door hem heb ik gekozen voor het vak.”

Yassir pakte uiteindelijk de winst. Wij gaan hem terugzien tijdens de kwalificatiewedstrijd op 22 januari bij het Rijn IJssel.

PON Acadamy vindt het belangrijk om deelnemers aan de wedstrijd vanaf het begin goed te begeleiden. Als hoofdsponsor van de wedstrijd zijn zij betrokken bij het gehele proces. Lees hier het artikel van zilveren winnaar autotechnicus 2020 en zijn ervaring met PON.

 

Connect:

Laatste nieuws

Vacature Relatie- en Sponsormanager

Jongeren inspireren en motiveren voor beroepsonderwijs en vakmanschap; dat staat centraal bij alles wat we doen! Bij WorldSkills Netherlands werken we er hard aan om vmbo-scholieren en mbo-studenten bewust te maken van hun unieke talenten, kansen en mogelijkheden. We...

Best of Excellence Award 2024 genomineerden

Nog meer goed nieuws voor 10 Skills Heroes goudenmedaillewinnaars! Op maandag 13 mei 2024 reikt WorldSkills Netherlands de Best of Excellence Award uit tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2024. De tien Skills Heroes-kampioenen met de hoogste scores in hun...

Videos

Nieuwsbrief