Nederlands kampioen autotechnicus met PON naar Formule 1

14 september 2022 | Skills Heroes

Op zondag 4 september is Mitch van der Heijden op uitnodiging van hoofdsponsor PON naar de Formule 1 race in Zandvoort geweest. Hij ontving deze prijs omdat hij in maart 2022 tijdens Skills The Finals Nederlands kampioen autotechnicus werd. Ook de nummers twee en drie vielen in de prijzen en waren namens PON te gast bij het grand prix weekend in Zandvoort.

Mitch vertelt dat hij het enorm naar zijn zin heeft gehad: “Ik volg de Formule 1 nu al een paar jaar, maar ik was tot vorige week nog nooit bij de Formule 1 geweest. Zondag was het eindelijk zo ver. We werden ontvangen in de duinen en kregen hier een fiets toegewezen. Na een fietstocht van ongeveer 10 kilometer kwamen we aan op het circuit. Ik was al eens eerder op het circuit geweest, maar had het nog niet op deze manier gezien: wat een sfeer! Overal waar je keek zag je fans met oranje kleding aan. Zondagochtend hebben we eerst het einde van de Formule 3 race gezien. Daarna volgden de Formule 2 race en de Porsche Supercup. En daarna volgde natuurlijk de Formule 1. Een geweldige race, met Max Verstappen als winnaar!”

De Nederlands kampioen autotechnicus vertelt verder: “Ik vond meedoen aan Skills The Finals in de Jaarbeurs in Utrecht enorm gaaf. Deze prijs van PON, twee tickets naar de Formule 1 in Zandvoort, is de kers op de taart. Ik kijk met een technische blik naar Formule 1 en vind het fascinerend hoe de engineers en monteurs een wagen zo kunnen neer zetten. Dat ik de auto’s nu van dichtbij heb zien racen is een beleving die ik niet snel zal vergeten. PON heeft alles super goed geregeld en ik ben hen uiteraard dankbaar voor deze mooie prijs.”

PON is hoofdsponsor van de wedstrijd autotechnicus.

Connect:

Laatste nieuws

Vacature Relatie- en Sponsormanager

Jongeren inspireren en motiveren voor beroepsonderwijs en vakmanschap; dat staat centraal bij alles wat we doen! Bij WorldSkills Netherlands werken we er hard aan om vmbo-scholieren en mbo-studenten bewust te maken van hun unieke talenten, kansen en mogelijkheden. We...

Best of Excellence Award 2024 genomineerden

Nog meer goed nieuws voor 10 Skills Heroes goudenmedaillewinnaars! Op maandag 13 mei 2024 reikt WorldSkills Netherlands de Best of Excellence Award uit tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2024. De tien Skills Heroes-kampioenen met de hoogste scores in hun...

Videos

Nieuwsbrief