Anja Bronda ontvangt Skills Heroes Docenten Bokaal voor tomeloze inzet bij vakwedstrijden

29 maart 2023 | Skills Heroes, Skills Heroes

Op vrijdagavond 24 maart heeft WorldSkills Netherlands tijdens de Skills Heroes prijsuitreiking de Skills Heroes Docenten Bokaal 2023 uitgereikt aan Anja Bronda. Anja is werkzaam bij Yuverta en ontving de prijs vanwege haar tomeloze inzet bij de Skills Heroes vakwedstrijden.

Docenten spelen een cruciale rol bij Skills Heroes. Zij begeleiden de studenten bij het ontdekken van hun talenten, stimuleren hen om boven zichzelf uit te stijgen en zijn een belangrijke bron van motivatie.
Anja is de drijvende kracht achter de brede uitrol van de Skills Heroes vakwedstrijden. Ze mobiliseert en enthousiasmeert alle docenten en studenten van maar liefst 16 mbo-locaties in het land. Daarnaast is ze de kartrekker bij alle voorrondes en organiseert ze extra externe trainingen voor studenten, zodat zij nog beter kunnen presteren tijdens de vakwedstrijden.

Maar Anja doet meer dan alleen de vakwedstrijden. Zo heeft ze zich ook ingezet voor de aankleding tijdens Skills The Finals en heeft ze meegewerkt aan de LOB Experience van de afgelopen twee jaar. Hierbij draait het om loopbaanoriëntatie en -begeleiding voor studenten.

De Skills Heroes Docenten Bokaal is een blijk van waardering voor de inzet van alle docenten bij Skills Heroes. Het is een eerbetoon aan hun harde werk en hun belangrijke rol bij het stimuleren van talentontwikkeling en motivatie bij studenten. WorldSkills Netherlands is trots op alle docenten die zich inzetten voor Skills Heroes. Door hun bijdrage bij het ontdekken van talenten en het aanmoedigen van studenten om hun grenzen te verleggen, spelen zij een cruciale rol. Hiermee is Anja dit jaar de ambassadeur namens al deze gedreven Heroes docenten.

Daarnaast bedanken wij de Skills Coördinatoren voor het nomineren van de docenten. Als blijk van waardering ontvangen alle genomineerde docenten een persoonlijk certificaat na Skills The Finals.

Connect:

Laatste nieuws

Bart Willems wint Best of Excellence Award voor de tweede keer!

Op maandag 15 mei won Bart Willems, student Lassen bij Vakopleiding Techniek en ROC Nijmegen, de Best of Excellence Award. De award wordt jaarlijks door WorldSkills Netherlands uitgereikt aan de mbo-student die in de finale van Skills Heroes, de vakwedstrijden voor...

MBO Ambassadeursgala – Livestream

Vanavond is het mbo Ambassadeursgala in Apeldoorn met o.a. de uitreiking van de Best Of Excellence award. Wie wint ‘m dit jaar?! Kijk allemaal vanavond om 18:30 uur via de livestream.

Team Netherlands maakt zich klaar voor EK in Polen

22 mbo-studenten vertegenwoordigen Nederland tijdens EuroSkills Gdańsk 2023, de Europese Kampioenschappen voor beroepen. Van 5 tot en met 9 september neemt Team Netherlands het in Polen op tegen studenten uit heel Europa. De komende maanden trainen de teamleden elk...

Bij HANOS kun je heel veel kanten op

Je kent ze misschien wel van de paarse vrachtwagens: HANOS, de internationale horecagroothandel. Maar wat dit mooie bedrijf qua werk allemaal te bieden heeft, dát is niet bij iedereen bekend. Dus vertelt Nanda Dekker van HANOS er graag meer over en doet ze uit de...

Videos

Nieuwsbrief