Anja Bronda ontvangt Skills Heroes Docenten Bokaal voor tomeloze inzet bij vakwedstrijden

29 maart 2023 | Skills Heroes, Skills Heroes

Op vrijdagavond 24 maart heeft WorldSkills Netherlands tijdens de Skills Heroes prijsuitreiking de Skills Heroes Docenten Bokaal 2023 uitgereikt aan Anja Bronda. Anja is werkzaam bij Yuverta en ontving de prijs vanwege haar tomeloze inzet bij de Skills Heroes vakwedstrijden.

Docenten spelen een cruciale rol bij Skills Heroes. Zij begeleiden de studenten bij het ontdekken van hun talenten, stimuleren hen om boven zichzelf uit te stijgen en zijn een belangrijke bron van motivatie.
Anja is de drijvende kracht achter de brede uitrol van de Skills Heroes vakwedstrijden. Ze mobiliseert en enthousiasmeert alle docenten en studenten van maar liefst 16 mbo-locaties in het land. Daarnaast is ze de kartrekker bij alle voorrondes en organiseert ze extra externe trainingen voor studenten, zodat zij nog beter kunnen presteren tijdens de vakwedstrijden.

Maar Anja doet meer dan alleen de vakwedstrijden. Zo heeft ze zich ook ingezet voor de aankleding tijdens Skills The Finals en heeft ze meegewerkt aan de LOB Experience van de afgelopen twee jaar. Hierbij draait het om loopbaanoriëntatie en -begeleiding voor studenten.

De Skills Heroes Docenten Bokaal is een blijk van waardering voor de inzet van alle docenten bij Skills Heroes. Het is een eerbetoon aan hun harde werk en hun belangrijke rol bij het stimuleren van talentontwikkeling en motivatie bij studenten. WorldSkills Netherlands is trots op alle docenten die zich inzetten voor Skills Heroes. Door hun bijdrage bij het ontdekken van talenten en het aanmoedigen van studenten om hun grenzen te verleggen, spelen zij een cruciale rol. Hiermee is Anja dit jaar de ambassadeur namens al deze gedreven Heroes docenten.

Daarnaast bedanken wij de Skills Coördinatoren voor het nomineren van de docenten. Als blijk van waardering ontvangen alle genomineerde docenten een persoonlijk certificaat na Skills The Finals.

Connect:

Laatste nieuws

Best of Excellence Award 2024 genomineerden

Nog meer goed nieuws voor 10 Skills Heroes goudenmedaillewinnaars! Op maandag 13 mei 2024 reikt WorldSkills Netherlands de Best of Excellence Award uit tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala 2024. De tien Skills Heroes-kampioenen met de hoogste scores in hun...

Videos

Nieuwsbrief