Anja Bronda ontvangt Skills Heroes Docenten Bokaal voor tomeloze inzet bij vakwedstrijden

29 maart 2023 | Skills Heroes, Skills Heroes

Op vrijdagavond 24 maart heeft WorldSkills Netherlands tijdens de Skills Heroes prijsuitreiking de Skills Heroes Docenten Bokaal 2023 uitgereikt aan Anja Bronda. Anja is werkzaam bij Yuverta en ontving de prijs vanwege haar tomeloze inzet bij de Skills Heroes vakwedstrijden.

Docenten spelen een cruciale rol bij Skills Heroes. Zij begeleiden de studenten bij het ontdekken van hun talenten, stimuleren hen om boven zichzelf uit te stijgen en zijn een belangrijke bron van motivatie.
Anja is de drijvende kracht achter de brede uitrol van de Skills Heroes vakwedstrijden. Ze mobiliseert en enthousiasmeert alle docenten en studenten van maar liefst 16 mbo-locaties in het land. Daarnaast is ze de kartrekker bij alle voorrondes en organiseert ze extra externe trainingen voor studenten, zodat zij nog beter kunnen presteren tijdens de vakwedstrijden.

Maar Anja doet meer dan alleen de vakwedstrijden. Zo heeft ze zich ook ingezet voor de aankleding tijdens Skills The Finals en heeft ze meegewerkt aan de LOB Experience van de afgelopen twee jaar. Hierbij draait het om loopbaanoriëntatie en -begeleiding voor studenten.

De Skills Heroes Docenten Bokaal is een blijk van waardering voor de inzet van alle docenten bij Skills Heroes. Het is een eerbetoon aan hun harde werk en hun belangrijke rol bij het stimuleren van talentontwikkeling en motivatie bij studenten. WorldSkills Netherlands is trots op alle docenten die zich inzetten voor Skills Heroes. Door hun bijdrage bij het ontdekken van talenten en het aanmoedigen van studenten om hun grenzen te verleggen, spelen zij een cruciale rol. Hiermee is Anja dit jaar de ambassadeur namens al deze gedreven Heroes docenten.

Daarnaast bedanken wij de Skills Coördinatoren voor het nomineren van de docenten. Als blijk van waardering ontvangen alle genomineerde docenten een persoonlijk certificaat na Skills The Finals.

Connect:

Laatste nieuws

Samen sterk: De synergie tussen onderwijs, bedrijfsleven en teamkracht

Team Netherlands zette een buitengewone teamprestatie neer tijdens EuroSkills in Gdańsk en werd tijdens het afscheidsevent op 30 november verrast met een speciale onderscheiding: de Team Medal for Excellence. Deze werd in het leven geroepen door Erik van der Zwan...

Bart Willems: de beste lasser van Europa word je niet zomaar

Deze zomer werd Bart Willems uit Mill in de Poolse stad Gdańsk gekroond tot de beste lasser van Europa. De 21-jarige Nederlands Kampioen reisde met Team Netherlands (WorldSkills Netherlands) naar het EK en won overtuigend, maar het goud kwam hem niet zomaar aanwaaien....

Syta’s Verhaal: van vwo naar mbo

Syta's reis begon op het vwo, waar ze hard voor moest werken. "In het derde jaar ben je verplicht een vakkenpakket te kiezen dat moet aansluiten bij een eventuele vervolgopleiding, maar zo'n pakket vond ik niet op het hbo of de universiteit." Een moeilijke keuze met...

Videos

Nieuwsbrief